261 milliárd forinttal emelkedett a központi kormányzat adóssága, a növekedés több, ellentétes hatású tényező eredménye. Szeptember végére 25 119, 9 milliárd forint lett a központi kormányzat bruttó, nem konszolidált adóssága, derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium adataiból. Két hónapig csökkent ez a szám, az augusztusi szintnél 261 milliárd forinttal magasabb a mostani adósság. Negyedéves viszonylatban ez a változás 170,6 milliárdos csökkenést jelent, ami töredéke az előző negyedéves 773 milliárdos emelkedésnek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Plakátilag jobban teljesítünk!
Olimpiát! Paks2...
Valószínűleg genetikailag amnéziás Fideszes választókat leszámítva, a többség azért valószínűleg még emlékszik a "mi vagyunk Európa növekedési motorja" típusú Háry János-i szövegekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ennél sokkal kevesebbért is akasztottak már fel kormányokat!!!
Qqberci
No fiugg, most lehet szépen visszaadni, amit hazavittetek!...
lusta
2010. április, a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk megnyerte a vlasztást. Adósság: 19.323,14 milliárd forint. 2016. októberben már 25.266,44 milliárd.
kissé felnőttem
@lusta: Itt a pénz nem számit olyan mint a pelyva, Nekik. A papir meg mindent elbir
human
@papa.49: Hát lehet, de az nem Magyarországon volt.
papa.49
@human: SDajnos ez is igaz, de mindent el kell egyszer kezdeni, hát neki kéne állni, megtisztítani a közéletet ezektől a lopós szemétládáktól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.