Benyújtották az őszi adómódosítókat és egy rakás más fontos törvényt. Könnyes búcsút veszünk a letelepedési kötvénytől, a vallonok megadták magukat, úgyhogy szabadon kereskedhetünk Kanadával. Heti összefoglalónk a gazdaságról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Na akkor olvassátok el a győri Audiról szóló cikket, szerintem elkezdődött a ,,lefarolás,,!!!
Magyarország jobban teljesít!!!
eszegfu
@papa.49: Na akkor megnézhetjük ipari termelésünket is, na meg a munkanélküliséget!
1magyar
Ez a kereskedelmi megállapodás arra jó, hogy megvezessék és megetessék a népet a sok "szarral" és, hogy ne lehessen átlátni a kereskedéseket.
Mert nekem ne mondja senki ,hogy olcsóbb a kanadai cukor,vagy bármi mire ideutaztatják a drága energiák mellett!
papa.49
@eszegfu: De azért harsogják hogy ,,jobban teljesítünk,, csak azt nem teszik hozzá a hazudozásban!!!
papa.49
Igaz nem ehhez kapcsolódik közvetlenül de megosztom veletek a négy napos ünnep történéseit..
Történt hogy flexelés közben szilánk ment a szemembe, na jó gondoltam majd kijön reggelre, ez volt szombaton, hát nem jött ki...Vasárnap felhívtuk az ügyeletet, hogy hol van szemészeti ellátás, mondták Szolnokon a kórházban, felhívtuk a kórházat ott azt mondták igen van de már elment az orvos, no majd hétfőn bemegyünk megint lekéstük az orvost ( az ügyeletes orvost), akkor majd kedden...
Végre kedden volt orvos, kiszedte a szememből az akkora már betokosodott szilánkot, már 3. napja volt a szememben a szilánk, felírt egy szemcseppet de gyógyszertár ( szintén ügyeletes) délután 5-6 óra között van csak!!!
Amit én úgy déltől kezdve szenvedtem este fél hatig mire csepeghettem a szemembe, na azt kívánom hogy az Orbán Viktor, meg a pribékjei is szenvedjék végig!!!
Ezek ugatnak itt korszerű ellátásról, ja nekik lehet, hogy korszerű, meg beteg barát, de nekünk a kisembereknek, valahogy nem ez jut!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.