A Fidesz-frakció szerint a letelepedési kötvény jelentéktelen ügy az alaptörvény módosításhoz képest, ezért nem indokolt, hogy jobbikos javaslatra az alkotmánymódosítást megelőzően szavazzanak a letelepedési kötvény megszüntetéséről - mondta Kósa Lajos, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője a Házbizottság hétfői ülése után tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mondtam már...a fidesz már lefizette a kellő embert, hogy átmenjen a szaros tákolmánymódosításuk a jobbik nélkül is, ezért van most ekkora pofájuk...A jobbik megpróbált beleköpni a fidesz levesébe és most éppen ezt bosszúlja meg drága illiberalista kormányunk.
colibri
Mivel kettő db szavaton múlik az alkotmánymódosítás sikeressége, nem marad titokban, ki az a két lefizetett képviselő. A Jobbik jól teszi, ha kitart a saját maga szabta elveinél!
Hellcat
@colibri: És ha kiderül...jön amjd egy kis ejnye bejnye...1-200 ezer forint büntetés...a fidesz meg ajánlott neki pár millát hogy "félrenyomjon". Amit akar a fidesz átment és köphet a jobbikra meg hazaárulózhat teli torokból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.