Tényleg nem vakációzott Dubajban Rogán Antal az őszi szünetben a hvg.hu egy dubaji forrása szerint, viszont családja igen, és pont abban a luxusszállodában, mint amelyről Juhász Péter beszélt. Az ügybe belekeveredett Valton-vezér is igazat mondott, viszont nem volt pontos a neki feltett kérdés - vagyis félig-meddig mindenkinek igaza volt, ebből lett a sok bizonytalanság, amit most tisztázunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Toncsi-toncsi az asszonka Dubaiban bárterezik?
namihami
Nem értem, miért támadják ezt a Tóniót? Hiszen az asszonykának biztos a saját fizetéséből futja az ilyen szimpla, fapados kis kiruccanásokra. Hiszen spórolós lány, félretette a kosztpénzből. A Toncsi keresztbe fekszik a küszöbön, hogy visszatartsa asszonykáját, mert már a kajára és egyéb költségekre se nagyon futja a Pasa-parki viskóban.
Biztos vagyok benne, hogy a reptérig se tudtak már a jól bevált helikopterrel eljutni, mert az már nem fért bele a büdzsébe.
dr. prédikátor
Kimentek Dubajba pénzt keresni!!! mindíg jól jön egy kis mellékes a konyhára!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.