Ha a neve szóba kerül, rendszerint jönnek is a kérdések kínos ügyekről, valamint a találgatások arról, meddig nem érzi kínosnak a kormányfő, hogy mindez a közvetlen környezetében történik. Ám úgy tűnik, egyelőre belefér, vagy legalábbis nem ez az a pillanat, amikor Orbán Viktor beáldozná Rogán Antalt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi állatfarmi jelenség

Rogán személyesen jelentette fel magukat a törvénysértéssel

A média beszámolók szerint „11 órakor már Budapesten voltak, bőven volt idejük szavazni – mondta Rogán Antal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kálmán Olgának kedd este. A szavazókörben még szelfit is készített, amelyen felesége, a sikeres vállalkozó Rogán-Gaál Cecília és nagyobbik fia is szerepelt.”.
A képet be is mutatta (lépernyőről készült felvételből kiemelve):

a cikkből kiemelt kép



Ahol – mint azt Toncsi is jelezte – jól látszik, hogy egy tanteremben készült. Azaz egy szavazókörben, ahol pedig a vonatkozó előírások szerint tílos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@1magyar: Az orbáni unortodox illiberáciában ezt is lehet.
quadrocopter
Elolvasva a hvg-cikket, ha Rogán-Kopter-Parasztot időben elítélik, akkor is csak a jövő évezred elején szabadulhatna! Mocskos parazita bűnöző a csicskáival együtt.
1magyar
@emerencia: Az ellenzék erre mit mond?
emerencia
@1magyar: Néha-néha nyilvános beszélgetéseken megemlítik.
1magyar
@emerencia: Ebből pedig, ha mindenki tudna róla, országos balhé lenne. Olyanra szednek pénzt amit nem garantálnak.
emerencia
@1magyar: Pontosan. 2012 óta úgy gondolom, hogy ez komoly alapja lehetne egy törvényes, egységes tiltakozó hullámnak. (Nálam a fizikai erőszak, forradalom, stb. ki van zárva.) A bibi viszont az, hogy sem az ellenzék, sem a szakszervezetek nem ambicionálják az össznépi tiltakozás megszervezését. Helyette szétforgácsolódnak az emberek és csak egy-egy közszférás munkavállalói csoport mer fellépni a saját érdekeiért. (Egy kivétellel: internetadó elleni tiltakozás, de az csak egy nagyon fontos de kis része az életnek.)

Milliók továbbra is úgy érzik nem is alaptalanul, hogy munkavállalóként, nyugdíjasként és gyakorta még bármely társadalmi csoporthoz tartozó bennszülött állampolgárként is sorstalanok, el vannak felejtve. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.