Felakadt a szeme, amikor Orbán Viktor bejelentette a kilenc százalékos nyereségadót, mondta Bod Péter Ákos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Felakadt a szeme, amikor Orbán Viktor bejelentette a kilenc százalékos nyereségadót, mondta Bod Péter Ákos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Erdemes megnezni!

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A multiknak leviszi orban az adot 9%-ra, a kiesot meg majd az allampolgarok fizetik be.
Az SZJA miert 15% meg mindig? Itt is belengettek evekkel ezelott az 1 szamjegyu adot.
Hazug orban!
Cicamama55
A gazdaság fellendítésének legnagyobb akadálya maga a Fidesz! Nem Mészáros Lőrinc az egyetlen vállalkozó hazánkban! Lehetőségeket, más hazai vállalkozóknak is biztosítani kellene, hogy ők is munkához jussanak, s nyereségesek legyenek. Akkor kezdene dübörögni a gazdaság, ha a haszonot nem egy ember, nem egy vállalkozói kör zsebelné be, hanem elosztódna. Őket, a kis és közép vállalkozásokat kellene talpra állítani az ország egész területén. Bár örvendetes dolog, hogy a kecskeméti Mercedes rengeteg embert alkalmaz, s üdvözlendő a folyamatos fejlesztése is , a hasznot ő is haza viszi. Ezt a bérfejlesztését a kormánynak, én az elégedetlenkedő mercedeses dolgozók nyomására vélem, hogy meglépte...Lehet, hogy tévedek, de minden passzol. A dolgozóknak több lesz a fizetése, a munkaadónak viszont a haszon megmarad a zsebben...Nem beszélve arról, hogy így a választásokhoz közeledve legalább betömte mindenkinek a száját. Ezzel a lépéssel 7 évet késett!
karma1
Nem csodalom, hogy felakadt a szeme szegenynek - O ugyanis tud szamolni, ellentetben orbannal es a komplett fide$$-szel, akiknel meg a szakemberek se biztos, hogy jo matekosok.
Cicamama55
@karma1: A Fidesz közgazdászai harmat gyengék! Meg kellenbe hallgatni nekik a többi szakember- pl. Z Kárpát Dániel, Szél Bernadett, Bokros, Kuncze, Békesi stb.-véleményét is. Ez náluk nagyon nem működik. Összezárnak maguk körül, bástyát építenek maguk köré ezek a derék Fideszes szabadság harcosok, nemhogy az építő jellegű kritikák és tanácsok eljuthassanak hozzájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.