Magából kikelve magyarázta Semjén Zsolt a Parlamentben, hogy miért érdemelte meg szerinte Bayer Zsolt a lovagkeresztet. Legfőbb érve az volt, hogy régi, jó barátja a véresszájú publicista. „Gyerekkoromban mellettem ült Bayer Zsolt az iskolapadban, mellettem ült Bayer Zsolt az iskolapadban, mellettem fog állni a halálos ágyamnál is. Én Bayer Zsoltot sosem fogom megtagadni!”- válaszolta, amikor Harangozó Tamás MSZP-s képviselő azt kérte rajta számon, hogy a rendszeresen gyalázkodó, uszító hangú szövegek szerzőjeként elhíresült újságírót miért javasolta a kitüntetésre. Harangozó szégyennek nevezte, hogy egy ilyen ember kitüntetést kaphatott. „Egyetlen egy gyűlölködő, antiszemita, cigányellenes, vagy éppen a katolikus pápát ócsároló embert sem lehet ennek a nemzetnek a nevében közös kitüntetésre felterjeszteni akkor sem, ha a maga haverja” – válaszolt a miniszterelnök-helyettesnek. Harangozó Tamás azóta próbálta kideríteni, kinek a javaslatára és miért kaphatott ilyen elismerést...

Forrás: mszp.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezzel az egy padban ültünkkel azért van egy kis gond:

Padtársak

egy normális országban szégyen és/vagy vádlottak padján tényleg társak lehetnének

A lovagkereszt történet kapcsán az a hír járta (ők mondták), hogy padtársak voltak. Mármint Semjén, mint javaslattevő, s Bayer mint, megkapó. Annak ad némi pikantériát az a tény, hogy nem csak a születési adataikból, de a gimnázium, aminek mindketten tanulói voltak adatai szerint is nem jártak egy évfolyamra. Így ez a padtárság minimum véleményes. Mint tudjuk a hittanra nem járhattak együtt, így nem marad más, mint a KMISZ vezetőségi tanácskozások! =))
De van ám más is erről legendás barátságról. Most, hogy kiderült hiába való volt a Népszabadság archívumának az eltüntetése, lévén at Arcadum már digitalizálta, nem kell kizárólag a mandiner.hu-ra hagyatkoznunk.
„Rögeszmémmé vált, hogy a most leköszönő koalíció Horthy újratemetésekor vesztett el végképp mindent. … Kenderesen veszett el végképp minden. A kormányzó sírjánál nyilvánult meg az új hatalmi elit azon szándéka, hogy az elmúlt negyven évet zárójelbe téve, Kádár diktatúráját Horthy embertelen és tisztára moshatatlan rendszerével haladja meg.” – igen ezt bizony a mi derék lovagkeresztesünk írta 1994-ben.
Innen már csak néhány kattintás, hogy megtudjuk Tömjény Sonyi nem csak magánemberként sertepertélt az újratemetés körül! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@kisrigó: Koszi a faradozasodat, tehat semjenzsoti, akkor hogy is vo't ez az egy padban uldogeles???
A masik pofatlansag meg az, hogy csak azert ad ennek a feregnek magas kituntetest, MERT az iskolaban egy padban ultek??? En a Lerch Pistivel ultem egy padban (speciel neki is van lovagrendje, nem tom, mit csinalt vele, de O tutira az eletmuveert kapta. Azonfelul, hogy kivalo zenesz, meg textilmernok is, mert a Papaja az volt.)
Akkor nekem most minden egyes osztalytarsamnak kene, hogy adjak valamit? Mert szinte mindenki vitte valamire ott. (Erdekes viszont, hogy a 49 fobol SENKI sem fideszes, viszont mindenki jol kepzett valamilyen palyan. Lehet, hogy EZERT verik szet az oktatast? Valoban lehet koze a muveltsegnek a szavazaskori valasztasnak).
quadrocopter
Tömjén egy parazita tróger f**z! Oszt' jó napot!
Visszadta már az "ecseri tagozatos" doktorit?
kisrigó
@quadrocopter: Nem hiszem, arról mélyen hallgat. Bevált taktika az agyonhallgatás. Ezek a hamis próféták hogy merik maguknak vindikálni a jogot, hogy mások tévedéseit elítéljék!? Ez még a kisebbik rossz, mint amit a lelkekben okoznak. Olykor elgondolkodom azon, hogy a környezetük is ilyen beteg? Nálunk a gyerekeink határozottan elmondják, hogy ők hogyan látják a dolgokat, pláne, ha nem értenek valamivel egyet. Igaz, hogy mi nem vagyunk hazugovics lopovicsok.
human
Semjén kis betekintést adott arról, hogy gondolkodik egy fideszes. Nincs az a szintű korrupció amiért egy fideszes választó bírálná vagy megtagadná a pártját.
Egy ide kommentelő fideszes le is írta, hogy a demokratikus ellenzék gyengesége pont az, hogy a sajátjait is bírálja, elítéli a helyett, hogy bármi áron mögéjük állna.
nezelodo
Ritkán visszatérő esélye lett volna az egyházaknak a rendszerváltáskor arra, hogy lemossa magáról a békepapi bélyeget, de nem, nekik kellettek az állami egyházügyi hivatal felkent káderei, a békepapi rendszert kutató kispapok meg elhallgattak valamiért, mint a felcsúti juhász. Na így lehet Semjén és a nem mindig antikommunista barátja a fidesz keresztények példaképe. Csak gratulálni lehet hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.