A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást J. Médea és K. Gusztáv gyöngyösi lakosok ellen.

A gyanú szerint a 36 éves anya és az 52 éves apa felelős a 2016. május 12-én elhunyt másfél éves lányuk haláláért. A rendőrök őrizetbe vették a szülőket és a nyomozóhatóság előterjesztése alapján az Egri Járásbíróság 2016. május 21-én előzetes letartóztatásba helyezte őket – olvasható a police.hu-n.

A rendőrség lezárta a nyomozást, és vádemelési javaslatot küldött a Heves Megyei Főügyészségnek. A szülők emberölés miatt állhatnak bíróság elé.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kár lenne a pénzt és időt bírósági és hercehurcára és börtönre költeni.
Hasonló életfeltételeket kell nekik is teremteni a következő egy évben és az ügy pozitív módon záródhatna. Kár az állam és a lakosság pénzéért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Annyit nem kaphatnak, amennyi szerintem járna.
1magyar
@namihami: Bizony engem nem kérdeztek meg akarom-e eltartani ezeket a gyerekgyilkos hulladékokat!
Sok ember akaratán kívül tartja el őket.
papa.49
@namihami: Nem kell ,,lesüllyedni a szülők szintjére,, ez igaz viszont a társadalmat mentesíteni kéne az ilyen elfajzott egyedektől, lehetőleg rövid úton...
namihami
@1magyar: @papa.49: Mindkettőtöknek igaza van. A gond akkor kezdődik, ha egy olyan, téves itélet születik (tudunk rá példát), amit esetleg már a tévedést elszenvedő halála után nem lehet korrigálni.
Egyébiránt: én például itt, a klavi mellett nem tudnám eldönteni, hogy életfogytiglan (szabadulás és egyéb kilátás nélkül) vagy rövid időn belüli kampec.
Nem akármilyen döntés lehet, lenne.
1magyar
@namihami: Ha demokratikusan gondolkodsz: akkor az azonnali kampec.
Én a politikaiakra nem, de az egyéb gyilkosságokra, pedofilokra azonnali halált adnék.
Nem szeretem a kínzásokat így a golyót részesíteném előnyben.
Veleda
Remélem gyorsított eljárással megkapják az életfogytiglant. Mit kell ezen bizonyítani? Meghalt az a szerencsétlen gyerek, az isten nyugosztalja.
Ez a két hiéna rohadjon el a börtönbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.