December 13-án 23 millió euró kártérítést ítélt meg a nemzetközi vitarendező szervezet az Orbán-kormány által a piacról kiszorított Edenred nevű, étkezési utalványokal foglalkozó francia cégnek, a Ticket Restaurant márka tulajdonosának. Az Edenred a magyar állammal szemben nyújtott be panaszt - írja a 444.hu.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
MÁR MEGINT MEGTÁMADTÁK HAZÁNKAT.
A kormány nem a rohadt mocskos multiktól vette el a pofátlan extraprofitot, hanem újraosztotta a piacot. Olyan szabályozást léptetett életbe, ami lehetetlen helyzetbe hozta a versenytársakat. Tette ezt úgy, hogy a Magyarország által elfogadott, aláírt uniós joggal semmi módon nem egyező lépésekről első pillanattól fogva pontosan tudta, hogy per lesz belőle és azt a pert Magyarország el fogja veszíteni. Az Unió több ízben felszólította Magyarországot a hatályos rendelkezések betartására, de Orbánék erre igen nagy ívben tettek. A helyzetbe hozott étkezési utalvány köré egy nagyon nehezen átlátható cégháló épült és most felajánlom nyereményként a ballábas cipőmet egy fogadásra, hogy egészen jól ismert nevek bújnak meg az erőszakos piacfoglalásra kiépült cégek mögött.
Tehát a jelenlegi kormány nem találta fel a passzát szelet, hanem , egy meglévő és működő piacot kebelezett be és mindezt úgy próbálja eladni, mint Róbert bácsi a levesét, had háborogjon a keményen dolgozó kisember.
Erre vonatkozik a kormányzati ömlengésben a Brüsszel megtámadta hazánkat lózung. Brüsszel nem támadott meg semmit, a hazánkat főleg nem. Egyszerűen kötelezi a magyar kormányt arra, hogy betartsa az Unió országaira nézve kötelező törvényeket és jogszabályokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: " de az ottani tolvaj és hazug-demagóg politikusok, és a brit milliárdosok vigyáznak a társadalmi békére,"

sőt, ott betartják a törvényeket is, nem csak úgy elvesznek, elzsarolnak egy-egy jó üzletet a jogos tulajdonosoktól.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Csakhogy a piacot is felügyeli a jog!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...persze és éppen ezért egy helybélinek mindig több joga van.
quadrocopter
@Csizmás Kond: és ezt mi írja elő egy uniós tagországban?
Csizmás Kond
@quadrocopter: Semmi. Ők kapva az alkalmon amikor bevezették a jegyeket idefurakodtak...most meg nem lehet levakarni.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Nyilván engedték, hogy "idefurakodjanak" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.