Elképzelni sem tudják a kormányhivatali dolgozók, hogy viszik ki a nyugdíjasoknak az ajándékot pár nap alatt helyismeret és segítség nélkül, mikor ezer más dolguk lenne, vagy szabadságon lennének. Ráadásul a matek sem jön ki: utalványonként ötezer forint vész homályba, és az is gyanús, hogy ez olcsóbb lenne, mint a posta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Majd csak megtanuljak vegre a kozalkalmazottak is, hogy nem ertuk van a gazdaallat, hanem ok vannak a vezirert... Az csak kitalal valami baromsagot, a megoldas modja mar nem erdekli - mikor fedezik mar fol vegre az emberek, hogy orban MINDENKIT nagyivben leszar, kiveve azokat, akiktol a penz folyik be hozza.
Az osszes tobbi csak lira, korites...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az érvénytelen kvótakampány teljes állami költségére 17 milliárd forintot vertünk el, most meg sajnálják a pénzt a postai kézbesítésre.
Yoda69
@Nessy: fideSS kozeli uzletekben lehet csak levasarolni, vagy feketen bevaltani 50%-os arfolyamon.
Yoda69
@Eladott Ország: Masrol szol a dolog. Ez is csak egy mutyi. fideSSeseknel az agy mar csak a mutyira indul be.
Peller Anikó
@Nessy: azt észlelted már, hogy értelmes vagy praktikus dolgok nem történnek minálunk? Jódának teljesen igaza van, nem cél. Acél az, hogy minden ami bármi az tejeljen. Nekik. Meg esetleg a rokonoknak. Fogcsikorgatva meg még a barátoknak, morzsák.

A többieknek? Hát esetleg porzsák.
namihami
Na, kedves közalkalmazotti réteg! Itt a következő ok, amiért 2018-ban behúzhatjátok az x-et a Vezér jele mellé. Csatlakozik hozzátok a Rajongó Nyugdíjasok Klubja, meghálálni a 0,9-ről 1,6%-ra való brutális nyugdíjemelés tényét. Addig még összejöhet a 13. és 14. havi nyugdíj is. Igéret már régóta van rá.
Ha így folytatódik, akkor 2018-ban tényleg 15 millió voksot kap a Fidesz.
Eladott Ország
Ahol nincs ellenpontja a trágyának, ott a trágyadomb marad a felszínen. Lázár János nyögte be, hogy mivel kapacitás van a rendszerben dögivel, mint mangalica Felcsúton libaszarral és papsajttal, a Járási és Kormányhivatalok fogják kihordani ( nem lábon az agyhalált, miként a komplett kormány) a CSIRKEFARHÁT UTALVÁNYOKAT . Karácsony szombatján is lehetőleg. Mert olcsóbbak ők, mint a királyi posta. Mert vérbeli "idiokráciákban" az úgy működik, hogy reggel budin a fővezér a Nemzeti Sporttal a kezében kitalálja, és pár óra múlva Lázár a főkomornyik bejelenti. Hogy mibe kerül , hogy hányan döglenek bele és technikailag miként lehet kivitelezni az épen frissen szart elmebajt, senkit nem érdekel. Ott legalábbis nem, ahol feltétlen korrupcióval kötött lojalitás mozgatja az egész országot és egy nyomorult lázárjános nem sok annyijük sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.