Nem nézte jó szemmel a vecsési Jobbik, hogy Vona Gábor elnök és Mirkóczki Ádám szóvivő üdvözlő levelet küldött Köves Slomó rabbinak hanuka alkalmából.

A vecsésiek az alábbi határozott Facebookos állásfoglalást adták közre az ügyben:

Mindez azonban Vona Gábor tetszését nem nyerte el, aki állítja: csupán csordaszellemből zsidózott annak idején.

A pártelnök etikai eljárást kezdeményezett az imént idézett Facebook-közlemény miatt, mondván, az teljesen szembefordul a Jobbik álláspontjával.

Az ilyen tartalmú megnyilatkozásnak nincs helye a pártban

- tette hozzá.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Vona egykor belelépett abba a folyóba, melynek vizét soha nem tudja magáról lemosni! Igaza van mindenkinek aki azt mondja, hogy a jobbik, soha nem lehet olyan szalonképes, semmilyen cél eléréséhez, amiben Vonáékkal szövetségbe szabadna lépni!
namihami
Figyelj Vona. Attól, hogy a sz@rt próbálod lemosni magadról, azért a szaga még ott marad.
Vagy kövéri stílusban: Nyilas disznóból nem lesz szalonjobbos szalonna.
Lepényleső
Vecsésen savanyú a káposzta,annak is aki csinálta,ha eladni nem tudja?
Nessy
"Utáljuk egymást gyerekek...mert annál szebb szó, hogy gyűlölet, a nagyvilágon nincs..." Ismerős a dal? Csak ma már nem trendi az eredeti szöveg, hiszen a szeretet egyre inkább csak fikció. Beszélnek róla nagyjaink, de nem tudják, mi az!
Bringás
A zsidóság mikor is üdvözölte a keresztényeket? Teljesen igazuk van! Nem kell a sertésekkel cimborálni, ha ilyenek. És ilyenek!
Eriksson
...és Medgyessy ezekkel akar kormányváltani?
Bringás
íííííííííííigen, ez hülye paraszt majom is itt van és beugat! :-)
Manhattan
Nem kellett volna. Vona már korábban elhatárolódott a Jobbiktól. Magyarország élen jár a köpönyegforgató, elvtelen gazemberek kitermelésében. És persze itt nem arról van szó, hogy Vona jól gondolta amit gondolt a cukipárt előtt. De ezek után aki még hisz neki. És ha kormányra lép aztán újra mocskos zsidók lesznek? Most mit higgyen az ember Gabika?
Törölt felhasználó
@Bringás: Mi van te kis fasszopó náci. Leírtad a gondolataidat az ügyel kapcsolatban. Soha nem gondoltam volna, hogy antiszemita vagy. Most úgy meglepödtem:) Legyek én is előítéletes. Szerintem egy műveleten, megkeseredett, magányos másokat okoló proli vagy. Valószínűleg van egy szakadék nagymagyarországos suzuki swifted is, amivel vállalod az identitásod, mert kommunikálni azt nem tudsz. Utálod a szar munkádat és közben a zsidókat utálod, amiatt mert alkoholista lettél és semmire nem vitted. Persze, hogy valakinek érzed magad itt kommentelgetsz széllel szemben, mint egy szociopata a harcosok klubjából. Na talált tahókám?:)
Bringás
@ziziplanet: Az identitásom nem adom ki! Kurva jól megfizetnek, nem panaszkodok! A taknyosok pedig nem kívántak boldog karácsonyt, de ha ezt megemlítem, az antiszemitizmus.
Na kis rüfke, te meg itt vinnyogsz és véded a magyarelleneseket! Bravó! Ez aztán az élet! Szemben a nemzettel! Miért nem aliázol?
Köb Jani
@Bringás: zsidó gyökerem létére is igazat kell adnom neked, te egy igazi probléma okát érzelmeid őszinte valóságával fejezed ki az okozatot.Milyen megkülönböztetést nem tűrnek??? Hát ők maguk különböztetik meg saját magukat nap, mint nap, hogy hangoztatják származásukat és vallásukat. Ha mi hangoztatjuk, akkor az már rasszizmus. Miért nem Karácsonyoznak és asszimilálódnak száz százalékban. Ha meg nem akarnak, akkor meg mi a f-szért nem húznak el a "saját" országukba és hangoztatják ott, hogy kik is ők!?? - Itt nem kíváncsi rájuk a lőtéri kutya sem és még kevésbé kényszeríti őket ide senki, ebbe a "rasszista" országba. A nyalók meg duguljanak már el, mert nagyban hasonultak az országból kiutáltakhoz. Hatás ellenhatás! Szemitizmus Antiszemitizmus! Alapdolog gyerekek is értik. Dohány és Wesselényi utcán lakók miből élnek, mit dolgoznak, és mennyi adót fizetnek, ja vagy ők csak számolják. Köves Slomó a Szemitizmus legnagyobb haszonélvezőjévé vált.
Bringás
@Köb Jani: Köszönöm a megértésed! Tudod, ha minden zsidó így viszonyulna a keresztényekhez, nem lenne semmi bajunk egymással. Miért nem tud Slomo Boldog Karácsonyt kívánni, ha már a Nyugatinál hanukáznak a kormány tagjaival? És visszataszító a folyamatos visítozás, rettegés és követelés! Miért kell a keresztény többséget provokálni?
Köb Jani
@Bringás: Egyszerűen azért nem kíván Boldog Karácsonyt mert akkor ő már nem zsidó, kauszt ból élő lenne, hanem jogkövető magyar állampolgár, ami összeegyezhetetlen a kiválasztott zsidó uralt hagyománnyal..Nekem a gyökerem zsidó, de én nem fogadom el, és nem követem én Magyarországon születtem, és magyar érzülettel vagyok, magyarként, és nem a magyarság ellen:, Mazsihoszosként, ez a különbség köztem és a kettős állampolgársággal rendelkező zsidó közt.
Köb Jani
Vonának erkölcsi alapja nincs, etikai vizsgálatra esetleg saját maga ellen és Mirkóczki ellen inditható.,,Nyugodt szívvel állunk az etikai vizsgálat elé. Mi identitásunkban és lojalitásunkban a párt és vezetése felé a régiek vagyunk. Mert nem értünk egyet azzal, hogy Vona Gábor századszorra is békejobbot nyújt a zsidóságnak, amire rendre arcul köpés a válasz. Egy igazi harcos magyar csak egyszer nyújt békejobbot" A MAZSISZ szereptévedésben van! Ebből tud élni! Vona és társa alkalmatlanná váltak a jobbik vezetésére..
Bringás
@Köb Jani: Azt hiszem, nincs közöttünk vita ezen a téren. Mindennel egyetértek, amit írtál.
Köb Jani
@Bringás: A valósággal csak egyet érteni lehet azoknak akik azt felismerik, akik meg felismerés hiányában szenvednek, azokat nem szabad felvilágosítani, mert a sötétség nem tűri a fényt.
verőce21
Hát persze, hogy nem üdvözli! Hiszen a Jobbik az orosz érdekérvényesülés mellett van elkötelezve, nem a zsidó-keresztény érdekek mellett. :)
Köb Jani
Toroczkai ugyan következetesen hajtja végre a radikális programot, a pártelnök azonban egyre több kérésnek, igénynek, támogatónak akar megfelelni, ami nemcsak a tagságban okoz totális zavart, hanem Vona fejében is.

Az elnök nemcsak a párt lelkét vette el, hanem a tökeit is.

Ráadásul a Jobbik megint messzebb került az ország érdekeit védő, kormányképes párt imidzsétől, és amatőr módon újabb lépést tett a liberálisok felé. Lassan már közös sajtótájékoztatót tarthatnak Röszkén az Amnesty Internationallel és a Helsinki Bizottsággal.
A Hit Gyülekezetének vezető lelkésze rendszeresen megszólal a kereszténység védelmében

Németh Sándor már idén nyár elején jelezte, hogy nem osztja sem az Európai Unió, sem a Soros György által fémjelzett globális pénzvilág migránsügyben képviselt álláspontját, júliusban pedig a franciaországi Normandiában elkövetett rituális, térdepeltetős papgyilkosságra reagálva tett közzé levelet hivatalos Facebook-oldalán. Egy hónappal ezelőtt a vezető lelkész a mandiner.hu-n megjelent interjújában egyérteműen az iszlám és a balliberálisok közti szövetségről beszélt.
Bringás
@Köb Jani: Sötétben tündöklőbb a fény!
Bringás
@Köb Jani: Azt hiszem, tökéletes leírás!
Edmond Dantes
Normáliséknál illik egymás ünnepeit tiszteletben tartani.Ez csak az idiótáknál politikai kérdés.Nálam a zsidó ünnep azt jelenti,hogy ők a menórán gyújtják meg a gyertyát akkor,amikor én a karácsonyfán.Mivel nem vagyok vallásos,nekem csupán ennyi!!!Lehet,hogy Vona politikai számításból küldött üdvözletet a zsidó közösségnek,de ugyanennyi erővel küldhetett volna bombát is,hogy teccen a verőcei testvéreknek és Köb Janinak is.Azért én látok különbséget.
Edmond Dantes
Sajnos a lényeget kihagytam.Köves Slomó kb.Köb Jani színvonalán válaszolt,megérdemlik egymást.
Köb Jani
@Edmond Dantes: Te felismerés hiányában szenvedsz, téged nem szabad felvilágosítani, mert örökölt sötétséged nem tűri a fényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.