Az MSZP országos elnöksége szerdán közölte, hogy egyhangúlag támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét. A szegedi polgármestert máris betámadta a kisebbik kormánypárt.

Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni, Botka László (MSZP) miniszterelnök-jelölti kampányát nem finanszírozhatja a város pénzéből, így akkor járna el korrekt módon, ha távozna a polgármesteri székből

- közölte a KDNP helyi elnöke.

Haág Zalán szerint "az országos karrierről álmodozó" Botka László polgármesternek nem szabadna Szegedet mellékállásban irányítania, miközben a város által fizetett sofőrrel, az önkormányzat autóján, a szegediek által fizetett üzemanyagból utazgat egyik baloldali párttól a másikig.

A politikus szerint Botka László miniszterelnök-jelöltsége semmi jót nem jelent Szeged városára nézve. A polgármester – mivel a jövőben nem a városvezetői feladataira kíván koncentrálni – akkor járna el korrekt módon, ha távozna a városvezetői székből – szögezte le Haág Zalán, aki szerint erre azonban semmi esély sincs.

Miniszterelnök-jelölti kampányát Botka László nyilvánvalóan "az önkormányzat által fizetett apparátus közreműködésével, a szegediek pénzén kívánja lebonyolítani, és őt az itt élőkkel ellentétben az sem zavarja, hogy ez nemcsak hogy ellentétes a város érdekeivel, de teljesen törvénytelen is "

- áll a közleményben.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Mosolyognom kell, amikor fidesz bérencek p, pláne szentfazék g...cik ampognak a törvényességről
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@nusika: Tudom én? Valami élősködő parazita a fidesz csecsén? Attól függetlenül most igaza van. Botka ne a város pénzén kampányoljon egy egészen más dolog érdekében.
quadrocopter
Csak higgadtan kezelni a szabalábon ténfergő agyhiányt!
Orbán sem a Fidesz pénzén jár dzsemborizni, meg ahogyan a napokban olvashattuk, néhány képviselői mentességet is élvező parazita, nagyon szeret közpénzen autókázni!
Tehát erős kuss legyen a patkányfészekben!
Nessy
persze, pártunk és kormányunk sem kampányol, csak kormányzati hirdetésekkel bombázza a jó népet!
meg ugyebár, a képviselők sem vállalnak semmiféle bizottsági státuszt, felügyeleti bizottsági tagságot jó pénzért?
Az ország pénzén viszont lehet utazni, urizálni, alapítványokat tenni, szeretőt tartani! Ne legyünk már ennyire álszentek.
nusika
@Eriksson: Tudom én? Valami élősködő parazita a fidesz csecsén? ...na látod, már ez nagyon sok pénzbe kerül az adófizetőknek!! ...és még ők ...a fideszes politikusok 2 milliós benzinfogyasztás ...nem sorolom...
Eriksson
@nusika: Te is azt mondod, hogy pazarlás amit a fidesz politikusok csinálnak? Azt is mondd amit a szocik. Egyik se különb a másiknál, a paraszt meg nyög az iga alatt.
Nem kell itt senki se félteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.