A kormányszóvivő szerint Gyurcsányék alatt nagyobb volt a korrupció, és nincsen olyan jelzés, ami alapján Magyarországon nagyobb aggodalomra lenne ok a korrupcióval kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Pergető: Mint ahogy az is tény, hogy a Gyurcsány embere volt a Mészáros@Mangalicza, a Tiborcz-gyerek, a Takonyárpi, a Rogántóni, a Lézerjani kisfia és sorolhatnánk tovább (vadászház, aszfaltozás, stb.). Csupa csirkefogó, és akik ezek után jöttek, immár az Orbán keze alá, na azok már csak becsületes, tisztakezű emberek. Nem ilyenek, mint a fent nevezettek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@namihami: 21:50 Nekem erős a gyanum, hogy "kételybe dönteni" lehet ezt az "illetékes elvtársat"?! Ő az utolsó magyar polihisztor, mindenhez ért és minden "ügy" hozzá tartozik!:))
human
@Pergető: Szerinted életszerű, hogy egy pár milliós bevételű vállalkozás pont Orbán hatalomra jutása után akkorát fejlődik, hogy csupán az éves osztalék 3 milliárdra rúg és akkor még a vezető fizetéséről és egyéb jövedelmét nem is beszéltünk. El tudod ezt hinni?
namihami
@Pergető: Csak annyi, hogy azok valamiért mindig az ""megfelelő jelentkező"" irányába lejtenek.
Sőt, a legtöbb pályázaton már második induló sincs, hiszen jól tudják, hogy a legjobb esetben is csak alvállalkozók lehetnek. Akiket aztán a Vezér fővállalkozója vagy kifizet vagy nem.
Pergető
@human: Ez a lehetőségek országa! Látod, nincs vizsgálat, sem Eu-s berzenkedés, vagyis a történet úgy törvényes, hogy nincs mit kérdezni!
quadrocopter
Kovácska Masszív Drogosnak Látszó Zolltánnak ez az a helyzet, amikor " Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik" és jön a zemútnyócév, moindegey, hogy ez a duma mennyire ótvar -rozsdás.
Pergető
@namihami: Mint említettem ezt megelőzően, világos, hogy sokak erkölcsi érzékét borzolják ezek az ügyek. Magam viszont arra hivatkoztam, hogy törvénysértésekkel foglalkozzunk. Teszem azt, valaki rántsa már le a leplet a Fideszről, hogy milyen törvénytelen dolgokat művelnek! Eddig még ilyennel nem találkoztam, mert az erkölcsi megítélés nem jogi kategória!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.