A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Minél nagyobb hülyeségekkel eteti a kormány a népet, annál ostobábbnak tartja az embereket. Meddig lehet srófolni ezt? Vajon mikor jönnek rá a választópolgárok, hogy a Fidesz politikusai számára nincs határ, ha összeesküvés-elméleteket kell gyártani. A Németh Szilárdba oltott Kovács Zoltán már talán a párt felsőbb vezetésében sem tolerálható hülyeségkoktél. Akkor mért bombáznak bennünket olyan képtelenségekkel, hogy a jogvédő szervezetek terroristákkal és embercsempészekkel kokettálnak? Nos, Bacsó Péter klasszikusa ezekre a kérdésekre is megadja a választ. Lássunk tíz mondatot a filmből, melyek mai is épp olyan aktuálisak, mint 1969-ben.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szeretni talán szereti,

de valójában csak úgy tesz, mintha szeretné, mert igazából nem is érti

Az index.hu által szemlézett szeka blog „Tíz mondat a Tanú című filmből, melyekről általában Kovács Zoltán jut eszünkbe” címmel írt egy kissé erőltetett, de valójában nagyon igaz megállapításokkal teli cikket. Az írás végén feltesz egy kérdést, hogy „Ön szerint Orbán Viktor szereti a Tanú című filmet?”. Amire persze, ahogy ez szokás bekészített válaszokat ad, ráadásul nem is kicsit erőltetett szellemesnek vélteket. Természetesen nem szerepel köztük a lényeg, a legrelevánsabb lehetőség: Igazi matyar polgárként úgy van ezzel is, mint az átlag diák a PISA kérdésekkel! =))
hetöndöe
@RonaGyuri: Ha látta is,tutira nem fogott fel belőle semmit.Az ilyen gyökerek már csak ilyenek.:-)
Arra azért kíváncsi lennék,hogy Orbán illiberális országában ma le mernének e gyártani egy ilyen rendszerkritikus filmet állampénzen?
Erős a gyanúm,hogy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.