Egyelőre semmiképp sem hozza nyilvánosságra a Központi Nyomozó Főügyészség a 4-es metró beruházásával kapcsolatos OLAF-jelentést, mert nyomozati bizonyíték és az eljárás befejezéséig így nem publikus.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Nem adják ki az OLAF jelentést, mert az eljárás befejezéséig nem publikus.
Rendben, de akkor a Fidesz potentátok se hivatkozzanak a tartalmára, hiszen az nem publikus.
Egyébként ha nem publikus, akkor az ügyészség tagjain kívül, mások csak jogellenesen ismerhették meg annak tartalmát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Szóval a fidesz teli torobkól szidja és VÁDOLJA a baloldalt egy olyan dokumentumra hivatkozva amit rejteget és kamuzik arról, hogy publikus-e a dokumentum aztán beadják a mesét, hogy nyomozati bizonyíték és titkos...akkor honnan a kurva anyjából tudja a fidesz mi van benne...annyira gusztustalan az egész hogy csak na...csak legyen nyilvános az egész...kurvaélet, hogy tele van fideszes lopással is...azon se lepődnék meg ha több lenne mint szoci...
Béla333
Ugyanaz mint az ügynökakták! Lehet benne csemegézni, zsarolgatni, mutyizgatni, a választóknak meg semmi közük az egész huncutsághoz...
Elég ha kifizetik a büntetést!
nemkati
Tudtam, hogy ki fognak találni valami szellemes megoldást arra, hogy ne kelljen kiadni a jelentést, de erre a szemétségre nem számítottam! Jó volt, fiúk, ügyesek vagytok!
human
Így csinált Tarlós segget a szájából. Pedig hogy verte az asztalt, hogy utasításba adja, hogy 1 órán belül hozzák nyilvánosságra a jelentést. El fogják húzni a választásokig az ügyet, vádaskodnak majd, vádolnak is és a választások után mindenkit minden vádpontban fel fognak menteni. Így történt ez eddig is.

"Budai Gyula mérlege: 1434 ügy, ítélet nélkül"
www.borsonline.hu/aktualis/budai-gyula-merlege-1434-ugy-itelet-nelkul/50016
human
Arra is kíváncsi lennék, hogy az ügyészség milyen időszakról nyomoz? Gondolom a 2010 utáni időszakról meg fognak feledkezni.
magyarbakancs
Lázár,Tarlós hogy mazsolázhat a jelentésből?
gondolom nem ügyészek az urak?
Mert a törvény előtt mindenki egyenlő ,vagy valaki egyenlőbb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.