Az olimpiai pályázat újabb köréhez kértek garanciákat a kormánytól. Az állam vállalja a veszteség finanszírozását, ha nem lenne elég pénz a rendezésre. Fedezni fogja a kormány a budapesti olimpia szervezőinek költségvetési hiányát – erre egy ma kiadott kormányhatározatban vállaltak garanciát. A Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak azt is megígérték: meg fog valósulni minden olyan helyszínprojekt, amely a kormány hatáskörébe tartozik. Az újabb ígéretekre azért volt szükség, hogy a pályázat harmadik körén is túljusson Budapest. Nem mintha nagyon fenyegetne a veszély, hogy ez nem fog megtörténni, már az első két körön is gond nélkül jutott tovább mind a három olyan város, ahol a helyiek nem döntöttek úgy, hogy lépjenek vissza...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Aláírásokat kérünk, hogy saját vagyonából fizeti az olimpiakedvelő réteg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Mi az, hogy fizet a kormány? Egy fillérje sincs! Az az én, a mi pénzünk!
Sajátból egy Fideszes sem tesz be egyetlen fillért sem! Csak a mi pénzünkből urizálnak!
Mocskok!
lópicigáspár
@Béla333: Te pénzed, mi pénzünk, ő pénzük! Nemrégiben volt egy polgár, aki vissza merte kérni a befizetett adóját... kapott is gyorsan egy majd félmillás bírságot!
nevemnick
,,Amikor valaki hazudik, egyszerre több narratívával kell zsonglőrködnie: az igazsággal, amit tud; azzal, amit igaznak akar tudni; azzal, amit igaznak akar bemutatni; és mindazokkal az érzelmekkel, amelyek mindezekkel együtt járnak - félelem, harag, bűntudat, remény. Mindeközben pedig igyekszik hihető képet sugározni magáról, ami azonban ilyen körülmények között pokolian nehéz feladat.

Amy Cuddy"
Béla333
@lópicigáspár: 07.39
Mert mi mindannyian nem álltunk ki mellette!
Csak nézzük (én is!), hogy szalámiznak le bennünket.
Mert úgy gondoljuk, mi nem kerülhetünk sorra, pedig dehogynem!
Nessy
Amennyiben valóságosan is a kormány tagjai fizetnék a saját vagyonukból a veszteséget, akkor is felesleges rongyrázás, de nekik eszük ágába sincs fizetni, csak közpénzből urizálni, és minél többet nyerni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.