Kíváncsi lennék mindennek alapján, hogy Gy. F. miért gondolja úgy, hogy nélkülözhetetlen a személye a magyar politika színpadán, mármint azon kívül, hogy közben a Fidesz egyik legfontosabb legitimációs tényezője az orbánista szavazók jelentős részének szemében. Ha Gy. visszavonult volna, a Fidesz is gyengébb lábakon állna. De akkor mi oka van itt lenni, ha közben maga is a Fidesz leváltásáról tart rendszeres kirohanásokat? Mindent összevetve nincs egyetlen érv, ami Gy. jelenléte mellett szólna és ne verné agyon egyenként, pláne az összes együtt, a "tessék, csinálják utánam" cinizmusát.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
@Béla333: Megfertőzött az orbáni karaktergyilkosság,sajnos túl sokan vagytok az országban,pedig az egyetlen a Gyurcsány akitől orbi reszket!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grincss
@papagájBéla333:
Melyikre gerjedsz, melyikre szoktál maszturbálni?
Schiffer-Szakasitsra, vagy a Horthy lovára? :-P
Béla333
"Néhány éve az MSZP-vel kapcsolatban már leírtam, hogy ennél az MSZP-nél az is jobb lenne, ha nem lenne. Soha nem gondoltam volna, hogy Gyurcsány és pártja ilyen hamar utoléri őket. Ezért a tisztesség kedvéért írjuk le róluk is: ebben a formában, a Demokratikus Koalíciónál az is jobb lenne, ha nem lenne."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
grincss
@papagájBéla333: Melyikre volt neked jó?
Bartusra?
Szép szál (163 cm) kopasz gyerek! :-P
Béla333
Kerék-Bárczy Szabolcs a DK hozzáállásáról:

"Már egyre több tagunkban merül föl, hogy egy sor kérdés, amellyel stratégiai és szervezeti szinten foglalkozunk, korántsem a 2018-as győzelmet szolgálja, hanem azt, hogy egy-két tucatnyi vezetőnk képviselői helyhez jusson. "
168ora.hu/paradigmavaltast/
elnyomott
Közelednek a választások, mindenki mindenkit félre akar állítani.
De ebbe az ország dől bele!
keresztapa
A kormányfő szerint Magyarországnak végre sikerült átlépnie az önsajnálat kultúrájából a cselekvés kultúrájába.

Orbán Viktor azt mondta: a magyarok épp eleget szenvedtek a bizonytalan, tehetetlen, böszme vezetőktől, azoktól, akik mind azt magyarázták el, mit miért nem lehet. Az önsajnálat nagy istencsapása volt az országon, az volt a szocialista kormányzás kultúrája – magyarázta.

A miniszterelnök véleménye szerint a jó kormányzás úgy viszi el a célhoz az embereket, hogy amikor a nép eléri célját, azt gondolja, nem is volt szükség a vezetőkre. Legyen 2017 olyan év – folytatta – , amelynek végén azt érezzük, ment ez, mint a karikacsapás – tette hozzá

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.