Rohanjon aláírni, ha nem akarja, hogy még az unokája is adósrabszolga legyen. Szerzőnk aprólékos gonddal okadatolt, valós számadatokon alapuló, pontos számításokat prezentáló írása ugyanis arra a dermesztő eredményre jut, hogy a budapesti olimpia megrendezése menthetetlen gazdasági katasztrófahelyzetbe sodorná Magyarországot. Lapunk nem titkolt szándéka e rendkívüli közléssel, hogy olvasóinkat az olimpiai népszavazást követelő NOlimpa-beadvány aláírására serkentse, mert meggyőződésünk, hogy egy ekkora kiadás vállalása közös döntést igényel.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ráadásul a nyakunkon a PaksII is!
Ez az olimpiával együtt kész fejreállás!
Így is zs@rul élünk, ha ezek az ügyek beindulnak, az csőd!
lusta
Egy apróság. Idén egyszerre lesz a Forma1 és az úszó EB. Sokkal kevesebbe kerülő és sokkal kisebb rendezvények is egy vagyonba kerülnek és a közlekedés is csapnivaló, a közönség elhelyezése, kiszolgálása szintúgy. Még lehetne folytatni a sort. Nézzük meg a másik oldalát az eseményeknek. 10 milliós nemzet és jelenleg 1 millióan fűtetlen, penészes lakásokban laknak. Eddig kivándorolkt a meglhetése miatt 600 ezer ember. Szóval ez van most és mi lesz itt akkor 2024-ben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.