Tarlós István felszólította a BKV vezetését, hogy készítsen kimutatást arról, mekkora összeget nem utaltak még ki. Ahogy megkapja a dokumentumot, azonnal intézkedik, hogy egy fillér se mehessen a gyanús szerződéseket kötött cégekhez –  mondta a főpolgármester a Magyar Nemzetnek.

A kancelláriaminiszter egy vasárnapi rádióműsorban jelentette be, hogy a kormány is felfüggeszti a 4-es metró beruházás még fennmaradó törlesztőrészleteinek kifizetését.

 „A beruházás lezárása most is folyik, hiszen a magyar adófizetők által biztosított támogatás, az minden évben benne van a költségvetésben. Az idén a fővárosnak még húszmilliárd forintot kellene fizetnünk, ennek az összegnek a kifizetését fölfüggesztjük. Azért függesztjük föl, mert ameddig az OLAF-vizsgálat végén nincs pont, és amíg nem tisztázódik a felelősség, addig az államháztartási törvény szerint Magyarország az adófizetők pénzét nem adhatja oda egy olyan ügyben, ahol bűncselekmények sokasága kerül valószínűsítésre”

– közölte a miniszter.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
index.hu/video/2016/03/01/kosa_a_kozpenzrol/
Mint tudjuk a közpénz nem vész el csak átalakul. Kósa Lajos a Fidesz frakcióvezetője szerint "az alapítvány lényege", hogy ha "beteszem a pénzt, onnantól ahhoz a pénzhez semmi jogom, közöm, el vagyok vágva tőle." Igazad van Kupakos Lala ,Magyarország adófizetőinek pénzét az biztos, hogy "elvágtátok." Hogy az ég szakadjon rátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.