A Századvégnek van egy újságja, a „Nemzeti Érdek” című folyóirat, aminek tavaly megjelent egy olimpiai különszáma, amelyet 1.500 forintért árulnak.

Viszont már ősszel többen mondták, hogy az olimpiai pályázaton munkálkodó, állami tulajdonú Budapest 2024 Zrt. rendezvényein ingyen osztják a lapot a résztvevőknek.

Az Együtt szerint:

A színes, közel kétszáz oldalas kiadványt a Budapest 2024 Zrt. Fürjes Balázs, „az olimpiai pályázat vezetője” kísérőlevelével és a pályázat logóját tartalmazó kitűzővel együtt küldte szét címzettek széles körének.

A költségekre Pataki Márton (Együtt) közadatigénylésben kérdezett rá, és az olimpiás cég azt válaszolta, hogy

„A Budapest 2024 Nonprofit Zrt 10.000 példányt rendelt a különszámból.

Az összes nyomdaköltség 3.543.000-Ft + ÁFA, a terjesztési szolgáltatások díja összesen 2.990.000-Ft + ÁFA volt.

Támogatást a különszám elkészítéséhez nem adtunk, reklámfelületet nem vásároltunk.”

3,5 millióért rendeltek a Századvégtől olimpiai kiadványt

(Fotó: www.szazadveg.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nálam ez egy újabb koporsószög a fidessek, bár nincs már helye, nem fér el a fidess koporsójába. A birkák meg, csak türnek és hallgatnak bénán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Olimpia még sehol de már elbasztak rá egy valag pénzt...izé..elloptak bocs.
bakegya
PÉNZCSINÁLÓK-ez ugyan az a lehúzás mint ahogy a FÉNYETETÉST (LED) RÁDUKMÁLTA A NEMZET VŐJE AZ FIDESSES ÖNKURMÁNYZÓKRA!-államkassza csapolás saját haverok zsebébe!Parasztvakítás-ez kell a magyar zembereknek?ÍGY ERŐSÍTI A TERRORVESZEDELMES MAGYARORSZÁGOT 3,5 MILLIÓÉRT PAPÍRSZEMETELÉSSEL a felcsutkay Maradona.ÜGYES!
Eladott Ország
"Schmitt Pál mellett Bienerth is igazgatósági tagja a Budapest 2024 Nonprofit Zrt.­nek, amit a
2024­-es nyári olimpiai játékokra beadandó pályázat előkészítésére hoztak létre 250 millió forint alaptőkével. Az ő nevéhez fűződik ama korszakalkotó kijelentés is, miszerint Vajna olyan fontos az országimázsnak, hogy „húsz kellene belőle”. Bienerth Gusztávról akkor beszéltünk először, amikor a turizmus államosításának első lépéseit megtette a kormány. Amikor – mások mellett – Orbán Ráhel, Andy Vajna, meg ez a csodálatos ember szigorúan zártkörűen és messzemenően politikamentes civil alapon – a fontos szakmai szervezetek részvétele nélkül összeült megbeszélni a szép magyar jövőt turizmus és vendéglátás ügyben. Rogán Antal kezdeményezésére. Utoljára pedig akkor vettük a billentyűzetünkre a nevét, amikor idén nyáron – a szakterület kormánybiztosaként – mesélt a főváros turisztikai fejlesztéseiről.
A Bienerth név nem feltétlenül lehet ismerős (nem baj, majd ezután), pedig emberünk egyáltalán nem kispályás. A kormányba ágyazott üzletember képviselte például azt a céget, amelyik 24 millió forintért ollózott össze az internetről egy 49 oldalas tanulmányt a Fradi ­stadion előkészítéséhez. Kell még valamit mondanom? Összefújta a szemetet a szél."
namihami
Hát gyerekek, ezt nagyon olcsón sikerült bevállalnotok. Ebből szinte már nincs is mit visszaosztani a Gazdinak.
Legközelebb tessék jobban figyelni.
Az újságírónak csak annyit: 3.540.000 + 2.990.000 +Áfa nem egyenlő (még ilmatematika esetén sem) 3,5 millióval. Szerintem az 8.293.100 Ft. Ez azért egy kicsivel több. Nem Fidesz szinten, de nekem azért jól jönne.
justhpeter
Nem kellene nekünk most ezzel foglalkozni, ráérnénk akkor, amikor ezek már kényelmesen ücsörögnek az előzetesben.
human
Ha már kiadvány, akkor említsük meg Matolcsy György hihetetlen sikerű könyvét. No nem maga a könyv lett hihetetlen siker, inkább azok a vállalkozások lettek sikeresek amik köré épültek.
index.hu/gazdasag/2016/04/23/matolcsy_sakk_es_poker_kairosz_konyvkiado/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.