Szeptemberben indul az ELTE-n a gender studies, társadalmi nemek tanulmánya mesterszak. A KDNP ifjúsági tagozata ezen úgy felháborodott, hogy nyílt levélben követelik a szak megszüntetését.

Égető problémánk a demográfiai kérdés, ami nem a szexuális kisebbségek tanulmányozásával és a feminista filozófia elmélyítésével fog megoldódni.

- írják.

Nacsa Lőrinc, a szervezet elnöke arra kéri a rektort, hogy a képzésre szánt pénzből inkább egy demográfiai intézetet, egy családüggyel foglalkozó tanszéket állítson fel.

"Hozzá tud méltó módon járulni a jövőhöz az ELTE vagy kiszolgálja a gender- és meleglobbi nyomulását?"

- kérdezi az elnök. Nacsa reméli, hogy a rektor "mint bölcs vezető belátja, hogy értelmetlen, felesleges és romboló elindítani a fent nevezett szakot és az egyetemet inkább újra a magyar jövő szolgálatába kellene állítani".

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Én meg az ilyen képmutató álszentektől féltem a fiatalokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A süket dumálás helyett, nem családüggyel foglalkozó tanszéket kell felállítani, műkeresztény pöcsök, hanem tisztességes bérezés, bérlakásépítés kell a fiataloknak, hogy ne hagyják el az országot.
justhpeter
Ameddig az erkölcsiséghez a lopás és a gyerekek molesztálása is hozzátartozik, addig a kdnp szenior és junior tagozata egyaránt hallgasson.
Jozefina
A KDNP menjen és térdre imához a templomokba! Imátkozzanak saját jövőjük érdekében, mert előbb-utóbb utoléri őket a megváltó!!!??
kissé felnőttem
Vak vezetne világtalant, a való világról se tudnak, sejtésük nincs róla.
10 parancsolatot meg lassan átirva élik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.