Újabb munkahelyteremtő beruházásokban állapodott meg amerikai vállalatok vezetőivel Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban. A miniszter több nagy amerikai vállalat - köztük a Pfizer és az Eaton - vezetőivel is tárgyalt kedden az ENSZ Biztonsági Tanácsában az európai konfliktusokról rendezett vita előtt. Az MTI-t tájékoztatva Szijjártó Péter elmondta, hogy az amerikai vállalatok vezetői nagyon pozitívan igazolták vissza a magyarországi adóváltozásokat. Azzal, hogy az Európai Unióban Magyarországon lett legalacsonyabb a társasági adó, hazánk versenyképessége jelentős mértékben megnőtt" - hangsúlyozta a miniszter. Újabb munkahelyteremtő beruházásokban állapodott meg amerikai vállalatok vezetőivel Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy kell adni a sz@rnak egy pofont, ahogy a 888 teszi...: Senki nem tud semmit, nincsenek sem magyar, sem amerikai resztvevo cegek, varosok megjelolve, csak van egy csodaszep "eredmeny": 400 munkahely! HURRA! Most mar csak 999 600 munkahelyet kene felmutatni.
szijjaspetya kulonben is kell, hogy pedalozzon: tegnap Tarsoly Csaba eleg szep kis beszamolot tartott a moszkvai vizumirodaval valo kapcsolatarol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.