Megemlítette a Kassát, Miskolcot, Debrecent és Szegedet összekötő négysávos autóút tervét, amelyet 2021-ig építenek meg 450 milliárd forintos hazai forrásból.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Ha a főváros viszi is el a balhét, megéri.
Az ellentét szítása meg remélem már nem jön be, ti szaralakok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Most mindentől függetlenül: láttam egy térképet az olimpiai helyszínekkel kapcsolatban. Érdekesnek találtam, hogy Dél-Dunántúl és a Duna-Tisza közéne déli része nem szerepel az olimpi(n)a helyszínei közt. Igaz, hogy lényegében a többi helyszínen már elkészült, vagy készülő stadionokban, pályákon folytak volna a küzdelmek, de ez is azt mutatja, hogy majdnem a fél ország nem részesül semmiféle sport, és egyéb fejlesztésekben. Talán kellene egy-két új falút létrehozni, mondjuk Dél-Dunántúlon pl. Batécsút vagy a Duna-Tisza közt pl Rémcsút néven. Hátha eltévedne egy-két ezer milliárd forintocska errefelé is...

:D
quadrocopter
Milyen érdekes, hogy 7 évig a tökeiket vakargatták és a közpénz jellegét elvesztett közpénzt halmozták a számláikra, most meg hirtelen nekiugranak autóutakat építeni!
Hát mi a lószart teljesítettetek jobban 7 évig? A lopás és a lenyulást, meg a túlárazós gazdagodást a köz rovására!
Sunyi ótvaros patkányok!
nusika
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: ...ha egy pár nap alatt döntöttek, hogy ne legyen olimpia, az aláírásgyűjtés,szerintem, volt a megmentőjük! Azt is el tudom képzelni, hogy ezek a fiatalok kaptak egy "ötletet" valakin keresztül ...minden variáció lehetséges!!!
aremy
janí kassa mióta magyar vidék? vagy csak elírtátok és valójában KASSZA.
Eladott Ország
A közpénzek lenyúlására kiváló alkalom az autópálya építés, ha már az olimpia építés megbukott. Az Európai Számvevőszék szerint Németországban olcsóbban épülnek az autópályák, német bérek és német anyagköltség mellett. Kijózanító adat az is hogy, miközben a NOB az egész, gyakorlatilag egy teljes olimpiai programot lefuttató megaesemény költségvetését tokkal-vonóval 500 millió dollárban maximálta, az Új Puskás Stadion legújabb költsége, a 190 milliárd forint 654 millió dollárnak felel meg. Úgy tűnik, az ekkora stadionok ára csak a híresen korrupt keleti országokban tud Puskás-közeli szintre nőni és még nincs vége.
A fidesz közpénzek lenyúlásának nincs határa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.