Botka László az Indexnek nem sokkal az ajánlat elhangzása után így reagált erre: "az egyre több, liberális kispárt vitájába nem akarok beavatkozni. " Vagyis a DK-t liberálisnak és kis pártnak tartja. Botka nem mondta ki konkrétan, de ez értelemszerűen azt jelenti, hogy nem kíván foglalkozni az ajánlattal a koordinált indulásról. Erről tehát nem is kezd egyeztetésbe. Botka azt mondta, " a következő hetekben az általam meghirdetett új baloldali programot szeretném megismertetni. "

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Máris gyűjtöm az adományokat papirzsepi vásárlásra, liberálisok kisegítése céljából. :)
Manhattan
"Ha valaki ennyire mereven elzárkózik az ésszerű javaslatok megfogadásától, de még a meghallásától is, ha a demokrata ellenzék második legerősebb pártját a liberális kis pártok közé sorolja, óhatatlanul is felmerül a gyanú: az az ember nem Orbán rendszerét akarja - együttműködve, hiszen csak úgy sikerülhet - leváltani, hanem ő akar lenni a kakas a szemétdombon. A saját, egyszemélyes programjáról beszél, de két hónap nem volt arra elég neki, hogy tíz értelmes mondatban - nem populista jelszavakban - felvázolja, mit is akar.
Azt javaslom, ne foglalkozzunk vele túl sokat, amit akar, azt meg fogja kapni. Nekünk viszont CÉLUNK van, az, hogy a szemétdombot végre felszámoljuk, és hazánkat újra élhető, demokratikus, a Fidesz által gerjesztett ellenségkeresésektől mentes országgá tegyük."
Béla333
@Manhattan: 17.57
Annyiszor kértelek már (téged is!) ha valamit idézőjelbe teszel, akkor azt is tedd már oda, hogy honnan van az idézet!
Nem kellett volna olyan nagy mellénnyel nekiállni ennek az ellenzéki összeborulásnak!
Hogy aki Gyurcsányt kritizálni merészeli, az Orbán szekerét tolja! Meg hogy ne aggódjon senki, nem kell börtönbe menni!
Egyébként meg Fodorék takarodjanak, mert valamit nem úgy gondoltak, mint Gyurcsány?
Hát milyen stílus ez?
Nem olyan nehéz önerőböl a Parlamentbe kerülni! Az LMP-nek is többször sikerült!
A DK meg egy ilyen karizmatikus vezetővel még meg is nyerheti a választásokat!
Manhattan
Meghallgattam Botka és Gyurcsány beszédét is, tehát én úgy mondok véleményt. Gyurcsány együttműködést akar a demokratikus baloldalon, Botka nem tud felülemelkedni személyes sérelmein Gyurcsánnyal kapcsolatban. Ez az óvodában elmegy de itt most többről van szó. Botka berobbant minden előzetes egyeztetés nélkül és kikiáltotta magát miniszterelnök jelöltnek. Nekem ez nem szimpatikus. Egyébként a Gyurcsány beszéd messze jobb volt Botkánál, szerintem.
staro2
Ha a demokratikus ellenzék egymás ellen is egyéni jelölteket állít akkor be lehet csukni a boltot. orbán hátradőlhet és kér még egy löket szotyolát a bal zsebébe.
Béla333
Botka nem saját magától robbant be a köztudatba, hiszen az MSZP többször bejelentette, hogy az ő jelöltjük a Botka, amit egy kongresszussal fognak megerősíteni.
Az meg már rettenetesen unalmas, hogy mindenkinek csak személyes sérelmei vannak Gyurcsánnyal kapcsolatban, senki nem tud ezen felülemelkedni, nem veszik észre a géniuszt, nem követik vakon az ő elképzeléseit!
Tudomásul kellene venni, hogy unalmas ez az elefánt a porcelánboltban stílus, hogy mindenkit ország-világ előtt kioszt, ha leül egy kávéra, amire őt nem hívják meg, hogy mint egy primadonna: tesz róla, hogy mindegy hogy mit csak írjanak róla az újságok!
Itt írták egy másik cikkben és valószínűleg így is van: Gyurcsány retteg attól, hogy a többiek nélküle sikeresek lehetnek a választásokon, hogy abszolut nem biztos az 5%, így a Parlamentbe való bejutás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.