Botka László szocialista miniszterelnök-jelöltnek tisztáznia kell, hogy milyen szerepe volt a Szeviép-ügyben – jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján, kérdésre válaszolva Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő. Az ellenzéki politikusnak el kellene mondania, hogy „a csődöt jelentő cégből valóban folyattak-e százmilliókat az MSZP kasszájába”, mint azt az alvállalkozók jogi képviselője állította – közölte. Megemlítette azt is, hogy a városi önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő cégek infrastrukturális fejlesztéseit ez a vállalkozás végezte. Majtényi Lászlótól is válaszokat vár. Hollik István a sajtótájékoztatón azt is közölte: mihamarabb tisztázni kell, hogy az ellenzéki pártok által az államfőválasztáson támogatott Majtényi László „Soros György jelöltje-e”. A napokban megjelent sajtóhírek szerint az amerikai üzletember „145 millió forinttal támogatta Majtényi László tevékenységét az Eötvös Károly Intézeten keresztül” – mondta a politikus.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ez az év vicce, hogy kinek a célkeresztje???
quadrocopter
Nanemá' van még KDNP nevű rovarírtó és nem tiltották be, mint a DDT-t?
solidedge
1989 nagy vívmánya a többpártrendszer. Meg kellene barátkozni már azzal, hogy a Fidesz-KDNP nem többpártrendszer már csak azért is mert az utóbbi egy focicsapatnyi, a hangzatos keresztény szó mögé bújó senkiházi gyülevész gittegylete. Fontolóra kellene venni, hogy a jelenlegi kormányzó párttal egyet nem értő kb 6 millió választó is hangot tudjon adni elképzelésének. Ehhez pedig más alternatíva is kell, mint az arrogáns, pökhendi, fényes nappal rabló, pszichésen terhelt vezérrel rendelkező Fidesz. Ha a Fidesz politikája olyan jó, mint azt a beteges gondolkodású tagjai gondolják, akkor nem kell félnie a többi, más elveket képviselő párttól. Nem kell megfélemlíteni, elnyomni, választási törvényt torzítani a matematika seggberúgásával. Nem kell nap, mint nap a pofánkba hazudni az összerabolt, megnyomorított médián keresztül. A hangjukból nem magabiztosságot hanem félelmet érzek, mivel jól tudják, hogy demokratikus körülmények között ez az illiberális, soviniszta katyvasz fenntarthatatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.