Az MSZP új stratégiája Gyurcsány pártjának eljelentéktelenítését célozza, így a Demokratikus Koalíció lépéskényszerbe került. A párt márciusban izzíthatja a rakétákat. Kérdés, hogy tervezett kampánya dob-e annyit a párton, hogy megkerülhetetlen maradjon. Ahogy az MSZP-nek is jelentős a tét, azt lesi: Botka László népszerűsége lesugárzik-e a pártra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A jelen állapotában jó ha bejut a hodályba...
coni
Szerintem már talált, süllyedt. Még 2014-ben sokan az orrukat befogva szavaztak egy olyan összefogásra amiben az MSZP/DK neve is szerepelt (a többi ellenzéki párt miatt) 2018-ban nem fogják legitimálni a Fidesz 2/3-ot. Hacsak a valódi ellenzék (Együtt-PM-MOMA) nem talál ki a civilekkel együtt valami zseniálisat.
Botka eddig semmi mást nem tett mint belepiszkított abba a fészekbe amelyiknek napos csibe kora óta aktív tagja.
Peller Anikó
@coni: Szeretett polgármesterünk elég rosszul indított. Megjelent nála az orbán, ígért neki ezerrel (negyven valahány milliárdos projekt Szegednek, űrállomás, KETTŐ Tiszahíd, és hegyet Szegednek satöbbi) és egy hét múlva elkezdte végrehajtani a parancsot: a gyurcsány a hibás.

Ejnye, ejnye Botka ezt beszoptad. Húzhatod magaddal az emeszpét. Bele a süllyesztőbe.

Senki sem akar kitalálni valami zseniálisat, mindenki egyedül okos. Na persze ha összefognának akkor osztozni kéne a koncon. Tulajdonképpen irígyek.
coni
@Peller Anikó: Valóban elég egyértelmű a helyzet. Bennem azért maradt kérdőjel, Botkát ennél többre becsültem.
Valószínüleg a nagyravágyás okozza a vesztét mint Tarlósnak. Azért mert egy települést/kerületet valóban jól vezettek, nem lesznek automatikusan alkalmasak magasabb szintű feladatra.
Saját pártja sem támogatja (lásd választmányi elnökválasztás) csak a Viki.
aremy
azért de szép horn halála majd a gyurcsány elárulásával egyre mélyebbre vágtat az mszp csak így tovább ne lankadjatok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.