2010 márciusában Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, hogy "két ügy van, amely nem tűr halasztást: az elszámoltatás és az ország megmentése a gazdasági összeomlástól". Mint mondta, minden más - így még az új alkotmány megalkotása is - csak e két ügyet követheti majd a fidesz-szavazók nem érzik, hogy milyen ostobák már megint, miközben ŐK HIRDETTEK ELSZÁMOLTATÁST, DE NEM CSINÁLTAK SEMMIT SE! ez egy elit, már a keller se számoltatta el a fideszt, és a fidesz se az mszp-t. se az szdsz-t, ellenben kapott kóka diplomataútlvelet, eörsi elnök-támogatást, egy mszp-s lett a titkosszolgálatok oszlopos tagja, és az új fideszes államtitkár III/II-es operatív tiszt, tasnádi. orbán Viktor 1989-es, Nagy Imre-újratemetésen elmondott beszéde alatt a BRFK III/II-es operatív tisztjeként éppen beépített ügynököktől várt jelentéseket az ott történtekről.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkből:

"...ők nem jöttek volna rá az OLAF nélkül? ennyire éles szeműek? akkor ezért alkalmatlanok! utolsó, féreg, gerinctelen, hazug banda. kell a sárdobálás, kell az ál-árok ásása (oszd meg és uralkodj), ennyit jelent csak nekik az OLAF, senkit nem vesznek elő, senki nem kerül börtönbe, senki nem ítélnek vagyonelkobzásra, hisz barátok, családtagok vannak a többi posztkomcsi kreált, álellenzéki pártokban. majd a magyar nép visszafizeti azt a pár milliárdot, amit pár komcsi család ellopott, és az EU elfogadja ezt is. jó lesz ez így, az is tele van junkerekkel, barrosokkal, akik csak a nagytőke utalását számolgatják a bankszámlán, nem igazán zavarják a becstelenségek őket, hisz ők is becstelenek. persze az OLAF-ban, magában a szervezetben biztos van akit zavar, és aki emlékszik majd rá, de őket nem hívják interjúra, és ők nem tartanak sajtótájékoztatót, felettük is primitív emberek uralkodnak."
Béla333
"Sem Demszky Gábor akkori főpolgármester, sem Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi kormányfők nem mentek el a gazdasági bizottság 4-es metróval kapcsolatos meghallgatására.
kultúrállamban rendőrség vezeti el őket."

Mi meg zokszó nélkül fizessünk, vagy inkább zargassuk el az egész lopkodós bandát oldalaktól függetlenül?! (Mondjuk fizetni akkor is kell, de legalább vagyonelkobzással enyhíteni lehetne a kárt!)
Béla333
Ez a 4-es metró ügy már Tarlósnak is sok: legfrissebb hírek szerint nem akar indulni 2019-ben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.