A hamburger biztosan marad, ám a cég hazai partnerei attól tartanak: a romániai után a magyar üzlethálózat is gazdát cserélhet. A cég jól megy, de a beruházások állnak, és a tulajdonos milliárdokat vont ki.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Nem is kell, majd a felcsúti Mészárosnak lesz szuperebb országos üzlethálózata.
Hiszen dübörög a gazdaságunk!
Eladott Ország
"McDonald’s megjelenését általában a globalizáció betörésével, továbbá a gazdasági jólét és a pénzügyi stabilitás egyik szimbólumaként lehet értékelni. Az óriáscég igen alaposan felméri, hogy hol tud nyereségesen üzemelni és terjeszkedni, ha nem látja biztosnak a profitját, akkor be sem lép egy országba, vagy gyorsan visszavonul. Az sem véletlen, hogy a The Economist által kitalált BigMac index az egyik legismertebb nemzetközi gazdasági mutató: az egyes országok vásárlóerejét, valutájuk alul- vagy felülértékeltségét éppen a McDonald’s szendvicsének dollárban kifejezett árával szokták rangsorolni." Úgy látszik még sem dübörög a gazdaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.