A cél, hogy nyilvános legyen, mennyi támogatást, kitől és milyen céllal kapnak külföldről egyes szervezetek - közölte Kósa Lajos. "Elkészült az a javaslattervezet, amit a frakció az igazságügyi minisztériummal konzultálva kidolgozott, és amiről ötpárti konzultációt fogunk összehívni. "Az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú használatának tilalmáról szóló javaslat ügyében Halász János, a képviselőcsoport szóvivője tagadta, hogy az előterjesztés apropóját a Heineken és a Csíki Sör közötti jogvita adta volna. "Azért van, hogy a vizuális környezetünket ne szennyezzük tovább, főleg ilyen kereskedelmi célokra hivatkozva önkényuralmi jelképekkel, mellesleg igen, a törvény alapján, hogy a Heineken is érintett, de a sört senki nem akarja betiltani természetesen, a címkén lévő vörös csillagról van szó. "Kósa Lajos aláhúzta, hogy a tervezett szabályozás alól egyedi mérlegelés alapján felmentést adhat a kormány. "Majd talál valami más nagyszerű színt a Heineken a csillagra. "

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Bassza meg , Kósa mit nem értesz te faék ? A Heineken sörön már akkor piros csillag volt amikor még az ujjadat szoptad az után ,hogy a seggedből kivetted . Nem a kommunista jelkép van rajt , hanem egy minőséget jelölő embléma . A piacgazdaságban meg azt a sört isszák amit szeretnek , ha éppen a Csiki sört szeretik jobban akkor azt ha meg a Heineken-t akkor meg azt . Mi a picsa köze van a kormánynak a piacgazdasághoz , főleg a Viktorka féle fidesznek ? Undorító amivel megmagyarázzátok miért nem lehet piros a csillag , mondjuk ha sárga volna akkor meg a zsidó vallást képviselné? Vagy netán , ha mondjuk fekete lenne akkor meglennétek elégedve ? Degenerált banda , remélem nemsokára a narancs emblémát is büntetni fogják és én is javasolnám a narancs almára történő cseréjét mert az legalább Nemzeti , bár már az sem nagyon terem meg otthon . Vagy legyen narancs helyett banán , végtére is banán köztársaságot építetek vagy nem? Hihetetlen .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Ez a LaLi-király még nagyobb marha, mint eddig volt! =))
nemkati
@lusta: Azokra ne legyen senkinek gondja, azokat majd én hordom. Engem nem zavar a csillag. A Heinekent is megiszom, csillaggal is finom.
lusta
Mi sem bizonyítja jobban az elvakultságukat, hogy azt hiszik, hogy csak a Heineken használ vörös csillagot. Az amerikai Macy’s ruházat, vagy az ausztrál Jetstar is összeszarja magát ezeknek a szellemi rokkantaknak a megnyilvánulásától. Persze lehet, hogy most a röhögéstől fetrengenek.
ellenszel.hu/2017/03/14/dk-betiltana-az-egri-csil
nezelodo
Te Lala, milyen színe legyen annak a csillagnak? Vagy csak simán létra legyen helyette, ha ragaszkodnak a vöröshöz? Igaz a felcsúti is juhásznál bejött...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.