Lengyel tüntetők bukkantak fel tegnap a Nemzeti Múzeumnál a március 15-i ünnepségen, ahol egy cseppet sem odaillő, de annál borzalmasabb fotót igyekeztek a résztvevők agyába sulykolni.

A lengyelek egy két és félszer másfél méteres molinót rögzítettek a Nemzeti Múzeum kerítése közelében, rajta Jézus fejével és egy abortusz utáni szétroncsolt magzat hatalmasra nagyított fényképével.

Nem csak én döbbentem meg, amikor az agyam lassan dekódolta, hogy mit látok a képen.

– mondta a 444 tudósítója, aki szerint az Orbán beszédére érkezőket is sokkolta a látvány, amitől ráadásul sokan nem fordulhattak el, ha egyidejűleg a miniszterelnököt is nézni akarták.

(Fotó: 444)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Na fasza...látom idejöttek a totál vadbarom fideszes emberek lengyel megfelelői...Az abortusz ellen tüntetnek amikor százezrek vonultak az utcára az abortusztörvény miatt...gratulálok.
Aki Én
@human: ...és valóban, mit keresnek itt? Idegen országból, ki tudja milyen pénzből jönnek a nemzeti kormányt kritizálni??? Még ilyet... Tegnap a Gyuri, most ők a sorosok.
Mit keresnek egy nemzeti ünnepen idegen hatalmak képviselői, álciviljei???
nezelodo
Akkora a szabadság a lengyeleknél, hogy nálunk kell tiltakozni a kormányuk döntései, meg a megmaradt fél iker politikus középkort idéző mélykeresztény hitvallása miatt? Igaz itt nem kell félni, hogy berángatják egy közjegyzőhöz, mint velünk tették a nyolcvanas években, és erőszakkal rávettek, hogy állítsak ki egy meghívólevelet nekik a magyarországi látogatásukhoz. Na nekem akkor ért véget a lengyel-magyar barátság, amire Orbán még néhányszor rálapátoltatott a saját hatalma érdekében.
Hellcat
@human: @1magyar: @Aki Én: Ezeket hívta a qrbán...a lengyel kormány fanatista híveit...megérdemelték az abortuszos képet...nézze csak a sok qrbán fan kiket hívott ide tapsolni a királyuk 25 ezerért...az ő adójukból.
vonotok
Lengyel barátáraink ! előszór a saját portán kéne rendet rakni, aztán ha annyira imádjátok Viktor gyertek, és tapsikoljatok neki. Mert egyre kevesebb magyar fog neki tapsolni, inkább a sípot válaszuk.
human
@Hellcat: Nekem is ezzel lett világos, hogy Orbán vendégtüntetői nem a lengyeleket reprezentálják, hanem annak egy kisebb szélsőjobboldali szárnyát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.