A volt külügyminiszter korábban nagyra tartotta Orbán képességeit, de szerinte a Nyugat-ellenes propaganda az emberek egyszerű megvezetése. A Magyarország uniós felvételi kérelmét 1994-ben benyújtó Jeszenszky Géza szerint egyedül vagyunk az Európai Unió tagjai között, akik mérkőzést folytatnak Brüsszellel. Orbánék könnyen megtehetik ezt, hiszen a kizárás nem fenyegeti Magyarországot. A nagyobb baj a Hír TV Egyenesen című műsorának nyilatkozó volt külügyminiszter szerint az, hogy nemcsak a Brüsszel vívott csatában vagyunk egyedül Európában, de abban is, hogy míg a magyarok alacsony színvonalon élnek, és ellenségképekbe kapaszkodnak, addig a szomszédos országok és a balti államok egyre jobban élnek, és nem keresnek ellenségeket.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Vénségére "megvilágosult", vagy kevesli a Júdáspénzt?
Eladott Ország
No meg azért, hogy a mérhetetlen közpénz lopásról eltereljék a figyelmet. Na ezért kell már ezt csúti cigányt és bandáját elzavarni, és börtönbe juttatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.