Március 30-án tartották az úgynevezett Blikk-esték első rendezvényét, ahol szóba került, vajon mikor rukkol elő Simicska Lajos valamivel Orbán Viktor ellen? Már, ha egyáltalán előrukkol. A témát Szilágyi János újságíró kezdte feszegetni, aki arra volt kíváncsi, hogy bár "az a bizonyos G-nap megtörtént, hol vannak Simicska gránátai?" Az újságíró tehát arra volt kíváncsi, miért nem sorozta még meg az üzletember különféle kényes ügyekkel a miniszterelnököt? A kérdést először Török Gábor politológus próbálta megválaszolni, aki rámutatott, hogy ilyen taktikázások során nagyon fontos szerep jut az időzítésnak: "(...) ha önnek vannak gránátjai, azt akkor használja el, amikor utána még újra lehet építkezni a gránáthasználat után, vagy amikor már nem?" Az elemző szerint Orbán Viktor kérlelhetetlen ellenfele a választási kampány olyan időpontjára tartogatja a kompromittáló információit, amikor ezekkel a lehető legnagyobb kárt tudja okozni, és amikor a Fidesznek már nem lesz ideje,...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Bármit vesz elő Simicska, az csak jó lehet. Főleg az utolsó napon, amikor már nem lehet érdemben ferdíteni a kormányzati médiában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
@Klubtag: Simicskából már nem lesz szent és tragikomikus, hogy neki van az egyetlen ellenzéki újságja és TV-je.
Hadházyra valóban a heroikus (és bátor) jelző illik, de mivel már az ATV is csak akkor ad szót neki ha a ME és családja nem közvetlenül érintett lassan nem lesz hol elmondani a korrupcióinfót. A hatása pedig egészen elenyésző a súlyához képest de arról Hadházy nem tehet hogy ez egy autista társadalom.
Macskaszem
@Klubtag: Hadházy tényleg fantasztikus munkát végez, de Simicska múltja és neve jóval erőteljesebben van jelen az emberek fejében, mindenki tőle várja a nagy durranást, hogy orbánt politikailag és erkölcsileg lenullázza.
lampa laz
@coni: @bencemacska: A Jobbik mindenesetre nyer ezen az ügyön, mert lesz média felülete hírTv, Magyar Nemzet és sok, sok reklám felülete amit biztosít nekik Simicska a kampányhoz. Mi meg vájuk a becsapódást.
bencemacska
@Klubtag: ma, 18:00
Tényleg heroikus munkát végez Hadházy , de eredménytelenül. És amíg Polt uralkodik, nem is várható semmi!
Mi azonos Hadházyban és Simicskában? Mindkettő hites Fideszes volt, onnan dezertált!
Most majd kiderül melyik tett jobb lóra?! És melyik tett több és hasznosabb szolgálatot OV-nak?
És melyik kihátrálása okozott nagyobb kárt! És melyik bosszúállóbb?
coni
@lampa laz: A Jobbikat a demokratikus ellenzék sokkal jobban támogatja mint Simicska. Az MSZP 2x is hozzásegítette a Fideszt a 2/3-hoz, most pedig a Jobbik alá dolgozik, azzal, hogy olyan visszataszító haramiák, hogy az emberek lassan már Orbán és a Jobbik ellenében sem képes rájuk voksolni. Nehéz egy olyan pártra szavazni amelyiktől felfordul a gyomrod, csak azért mert demokratikusak..még. Mesterházy és Botka történelmileg mocskos árulást végzett.
lampa laz
@coni: Abból is látszik, h nem akarnak váltópárt lenni, h a naponta eljük hulló fidesz mocsokból képtelenek profitálni. A Jobbik erre ráérzett és most éppen plakátol, a baloldal csak sajtótájékoztatásokat tart, ezzel ki is merül részükről ellenzéknek lenni. Mondjuk nekem nem tetszik a Jobbik sok megnyilvánulása, most éppen a CEU-val kapcsolatosan sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.