Túl sokáig tolerálta az EU Orbán Viktort, itt az ideje, hogy véget vessenek ennek - követeli egy amerikai professzor, aki több éven át tanított a CEU-n. Szerinte az Európai Néppártnak ki kellene hátrálnia a magyar miniszterelnök mögül. Nem szabad megengedni, hogy továbbterjedjen Magyarország első emberének illiberális ideológiája - véli Cas Mudde amerikai professzor, a szélsőséges eszmerendszerek kutatója, aki két éven át tanított a CEU-n. A brit Guardianban megjelent cikkének címe szerint az EU túl sokáig tolerálta Orbán Viktort, ezért eljött az ideje, hogy a sarkára álljon. Mudde Hollandiában szerezte meg PhD-fokozatát 20 éve, ám miután ott akkoriban nem sok új akadémiai állást hirdettek meg, szétnézett Európában: így találta meg a Közép-Európai Egyetemet. Végül két évet dolgozott a CEU-n, amelyen számos olyan diákkal találkozott, akiket azóta is legjobbak között tart számon. A magyar kormány támadását az egyetem ellen úgy értékeli, hogy a CEU minden, amit Orbán gyűlöl: kritikus,...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Milyen érdekes, hogy külföldön is lehet tisztán látni, csak itthon van hályog a sok primitív ember szemén...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@Eladott Ország: Tudod: Éhes disznó... )
Grafix69
@verőce21: Éltalában a Kolozsváriszalonna oldaláról , nagyon jó oldal és érdemes olvasgatni.
vitriol
@papa.49: tulajdonképpen arra várunk!
Peller Anikó
@verőke: "Túl sokáig toleráns vezetőivel Európa népe az idióta, skizofrén, szarházi faszkalapokkal szemben." Így van.

De van némi különbség az Eu idióták és a honi gazemberek között.

Az egyik (a mekkergült banya) elcseszte a bevándorlás kezelését, megbocsáthatatlan bűn Európával szemben, viszont nem lopják szét az országot hanem szétbasszák.

A másik ennek éppen a fordítottja.

Az első csak száműzetést érdemel, míg a honyi banda ? Hát nem ezt.
verőce21
@Peller Anikó: (17:37) "A másik ennek éppen a fordítottja." - Na várjál csak, a libsik szerint 2006-ban a Fideszesek "szétbaszták" még Budapestet is. Nagyobb a bűnük, mint állítod! :)

De mi a meglepő abban, ha egy politikus hazudik? Ilyennek szeretjük őket. :)
Peller Anikó
@verőke: hát ez így van, a focistákkal felforgatták rendesen a várost, de ott az okozott kár milliókban mérhető. Az utcaköveket lerakták újra (nem loptak el egyet sem), a szétvert autókat betolták a méhbe és vettek új kukákat.

De ma 2 milliárdot lopnak el naponta, a Marshall támogatásunkat lopják szét a cikányok, a magyarok jövőjét lopják szét, mindenki elmegy aki még járni tud és marad 3 millió nyugdíjas meg kétmillió kiskorú. Van még 3 millió szerencsétlen aki próbál megélni de ezek vérét szívja ki a maffiakormányzat, ezernyi adóteherrel, büntetésekkel, lehúzással, a megtakarítások elinflálásával vagy csak egyszerűen ellopásával (manyu, Au). Ez persze megtakarítás a kormányzatnak amit aztán a matócsi szépen el is szór festményekre, zongorára, kastalyakra.

Azért én nem vagyok elégedett egy olyan kormánnyal ami csak, CSAK és kizárólag csak hazudik, adott esetben szükséges lenne némi szavahihetőség. Ja, és csak lop.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.