A budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője tolmácsolta hazája álláspontját a felsőoktatási törvény kedden elfogadott módosításáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az Egyesült Államok is ne papoljon itt a csalódottságáról, hanem szivárogtassonki egy-két dokumentumot, ami Orbán és az oroszok erkölcstelen, hazaáruló kapcsolatát bizonyítja, a többit meg bízza ránk.
Remélem mind több embernek van már elege ebből a szemét bandából!
coni
@Béla333: Fordítva ülsz a lovon. Az USA megvédi saját egyetemét, de az országot a lakóinak kell megvédeni. Szivárogtatás nélkül is mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy az ország ismét orosz befolyás alá került. Ugyanígy mindenki régóta tisztában van a korrupció mértékével, a lyukas szociális hálóval, a lezülött gazdasággal, oktatással, egészségüggyel. Mindezek ellenére 2014-ben csak 1,2M ember szavazott a kormányváltásra 6,8M így vagy úgy a "folytatjukra". Köztük Te is.
Szél nagyon szép beszédet mondott ma a parlamentben. Ő volt az egyetlen európai ma ott. De valószínúleg maga is tisztában van azzal, hogyha 2014-ben nem a Fideszt támogatják, ma nem kellett volna ezt a beszédet elmondania...
Béla333
Meg kellene kérni Julian Assange-t, hogy egy néhány újabb Wikilieaks táviratot szivárogtasson ki, amit Orbán PaksII szerződéssel kapcsolatban tett vagy nem tett!
Például, hogy miért Zürichen keresztül ment Moszkvába aláírni teljes titokban a szerződést?!
Itt az idő, hogy mindenki megismerje a fényes tekinTETŰ igazi arcát!
Béla333
@coni: 15.45
Szerintem meg nem az LMP az aki a Fideszt támogatja, hanem az a mutyibrigád, aki a hátunk mögött összejátszott a Fidesszel és elosztották az ellopott adóforintjainkat!
Nem is értem, ez pl. neked miért nem probléma?
Miért az a gondod, hogy az ilyen mocskos társasággal nem hajlandó összeállni az LMP?
De ez a cikk Orbánról és a CEU-ról szól, ne terelj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.