Véletlenek.

Habony Árpád restaurátorképzését Soros György pénzén végezte el – olvasható a Magyar Nemzet cikkében. 

Habony ezt a Hübners-féle Ki kicsoda? kiadványban tette közzé, a kiadvány szerkesztői pedig az információközlő – jelen esetben Habony – által átadott adatok valóságtartalmát nem ellenőrzik, hisznek az adatközlőknek.

A kiadványban az szerepel, hogy az "Országos Széchenyi Könyvtár (OSZK) és a Soros Alapítvány közös papírrestaurátor iskolájába járt" 1987-1990 között.

Habony, és több cégtársa, akik ugyanebbe az iskolába jártak, a 90-es évek végére egészen jól jártak az iskolában felszedett tudománnyal, komoly tényezővé váltak a restaurálás piacán.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/12/es-akkor-habony-arpad-goebbels-dijas-agysebesz-atadja-europa-kiralyanak-a-ceausescu-dijat/
Nade. Ha így haladunk, érdekes világ fog ránk virradni 2018­-ban. Orbán Viktort királlyá, egyszersmind szentté avatják a győztes választás után, ahol is a szavazóképes lakosság 10 százaléka szavazott csak rá, de miután úgy változik meg a szavazási törvény, hogy például Andy Vajna, Mészáros Lölö és minden felhízlalt oligarcha szavazata egymillió szavazatot ér, a felcsúti 897 százalékos többséget fog szerezni. A koronázási ünnepségen pedig Habony Árpád – Goebbels ­díjas agysebész – átadja a frissen felkentnek a Nicolae Ceaușescu díjat. Mi meg itt bámulunk tátott szájjal és semmiből nem értünk semmit. Emberek! Riadó! Ez már nem is simán diktatúra, hanem őrültek háza. Nem kellene az egész országnak diliházban élnie. Elég lenne csak azokat oda delegálni, akik tényleg kezelésre szorulnak. Lilahajú szurkolók majd hordják a házi hókiflit a kedvencüknek, mi pedig végre normálisan élhetjük az életünket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@papa.49: Már a csírázó komcsi rendszerben is nagy böcsülete volt a rablóknak, csak akkor még féltek a tömjénfüsttől, helyette feltalálták a személyi kultuszt. A mostani nagyjaink is szeretik ha imádja a nyáj őket, ráadásul nagyon szeretik az értük mondott tömjénfüstös miséket is. Miközben hányják magukra a keresztet, a másik kezükkel meg a javainkat dézsmálják.
eugen4402
Tudom, gonosz vagyok, de azt mondom, Soros megérdemli, ha a kígyók a kezébe marnak... Hálistennek, mindig csóró voltam, soha eszembe se jutott, hogy mérges hüllőket tápláljak, ezek a dögök nem kerültek a kezem közelébe'. Soros jobban járt volna, ha bengáli tigriseket, vagy nílusi krokodilokat zabáltat azon a pénzen...
kukac50
Orbán Lánya Svájcban Ceu egyetemen tanult Áder Lánya magyar Ceu hallgatója.
Soros most az ellenség! A sörös csillag nem volt érdekes, a civilek mellett sokan kiállnak. Marad Soros.
Béla333
Csakhogy az Árpi az iskola mellé járt: már akkor Ibizán tanult az élet iskolájában!
Csak a tandíjat vette fel!
nezelodo
@Béla333: Már lehet, hogy akkor is csíkot szívott, ahelyett, hogy húzta volna. Mennyivel jobban járt volna az ország, különösen ha a főnökével húzták volna el.
evacica
Hát sok nem látszik rajta! Bulizni és fagylaltozni marhára tud, ki is fizető neki! Na de ez az orbáni M.O.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.