A miniszter megkapta a magáét a CEU kinyírása miatt. Lesújtóan frappáns, de éles megfigyelőkészségről árulkodó felirat jelent meg kedden az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyik oszlopán a Szalay utcában – fedezte fel a 444 a Tumblren. Egyelőre nem világos, hogy „Anyátok az erőforrás!” feliratot ki firkálta fel a minisztériumot tartó pillérek egyikére, de valószínűleg olyasvalaki lehetett, aki elítéli, hogy két hete Balog Zoltán tárcavezető nyújtotta be a CEU ellehetetlenítéséről szóló törvényt, amelyet aztán a fideszes többség meg is szavazott, Görgei Artúr Áder János államfő pedig aláírt tegnap.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nekem nagyon bejönnek ezek a fiatalok, mert olyan kis kreatívak...
Cefi
@lampa laz: Mi is azok voltunk, a nyolcvanas évek végén. Most szégyenlem. Mert együtt meneteltünk a fidesszel. Bár akkor azok is fiatalok voltak. Egyidősek velünk. És demokraták. Ők azonban most véresszájú vadkommunisták.
lampa laz
@Cefi: Mert megöregedtek és visszavágynak a múltba. Látod bayer is leporolta az mszmp tagkönyvét és toborozza a munkásőr alakulatot, a fiatalok megtámadására, má meg is fenyegette őket olyan igazi komcsissan.
Cefi
@lampa laz: "lájkolnálak" de nem teszem, mert igazad van. És száz százalékosan egyetértek veled. 10/10 pontosan. És ez nagyon szomorú, nem a "tetszik" kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.