A választási kampány főpróbája zajlik, és az már most látható, hogy a 2018-as voksolás sorsdöntő lesz - mondta a Magyar Időknek Orbán Viktor. Arra a kérdésre, miként éli meg, hogy sokan nem azonosulnak az általa említett derűlátó ország képével, Orbán Viktor azt válaszolta: ez természetes dolog. "A demokráciát választottuk a modern magyar állam létformájaként. A demokrácia pedig olyan rendszer, amelyben mindenki szabadon gondolkodhat, szabadon alakíthatja ki a véleményét" - fejtette kiHozzátette: "Egy érvelés- és vitaalapú rendszerben elkerülhetetlen, hogy véleménykülönbségek legyenek. A kérdés csak az, hogy megvan-e bennünk a békés egyet nem értés képessége". "Számolnunk kell az irigységgel is, ami szintén emberi dolog. Ne felejtsük el, hogy hány százalékon állt a munkanélküliség, amikor átvettük a kormányzást. Mekkora volt a rezsi, mennyi adót fizettek az emberek, és hol járt az államadósság. Mi munkát adtunk az embereknek, csökkentettük a rezsit, levittük az adókat és...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hát igen, kizárólag közpénzlopásban sikeresek, de ez nem olyan dolog, ami méltó az irigységre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
" Azért kritizálják a kormányt, mert irigyek a sikereire."

Igen kritizálják, mert Orbán és társai sikeresen véghez vitték azt a sok szemétséget amit elterveztek. Az ilyen sikereket tisztességes ember nem irigyelheti és nem is irigyli .
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/05/05/ne-gyere-erre-viktor-mert-hokon-csaplak-a-kapaval/
Drága Viktor!
Remélem, jól vagy. Mert én nem. Az történt, hogy fellázadt a falu. De az egész ám, nem csak a kétharmad. Azt mondták, most van elegük belőled, meg abból a szanaszét néző barátodból, meg általában mindenből. A média tehet róla, tudom én. Te rendes ember vagy, meg a kollégáid is csupa jót akarnak. Konkrétan a javunkat akarjátok. Csak hát most a faluban úgy döntött a nép, hogy nem adják a javaikat. Éljetek meg ti is munkából, mint mindenki más. Ne gyere erre Viktor, mert hókon csaplak a kapával.
coni
Ki nem lenne irigy Facebook Lőrinc fénysbbességes gazdagodására?
karma1
@coni: Hat en sem,... Ebben (is) megegyezunk Horizonttal) Eloszor is: meg az eletben nem voltam irigy senkire es semmire sem, inkabb megprobaltam elerni munkaval az irigyelt szintet... Ha nem ment, attol meg nem estem ketsegbe...
Tudod, ha meszaros elhitte, hogy o olyan szerencses es nagytudasu focsovezeto, mint amilyennek orban kinevezte, akkor csak sajnalni tudom, mert olyan korlatotl, hogy az mar fajdalmas... Ha egy kicsit sem gyanakszik arra, hogy ennek ezer ev borton vagy egy kosza lovedek lehet a vege, akkor meg meg jobban sajnalom, mert annyira sotet..
Nem tettem szert sohasem ingyen penzre, ezert nyugodtan alszom, es tukorbe is tudok nezni,. ILYEN penzek ILYEN aron - soha nem kellenenek...:o)))
coni
@Horizont: @karma1: Ez csak irónia volt, mert O.V. arra gondolt, hogy a gazdasági sikerei miatt támadják és irigylik őket. (Ő se arra gondolt, hogy a lopások miatt irigykednek rájuk).
Macskaszem
Hát igen, kizárólag közpénzlopásban sikeresek, de ez nem olyan dolog, ami méltó az irigységre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.