Ha valaki sorosozik, az még nem bizonyítja, hogy Soros György az országra és a jelenlegi kormányra fenekedik.

Elutasította a Fővárosi Ügyészség Tényi István Soros György ügyében tett feljelentését. 

A 444 cikke szerint Tényi előző hét közepén küldött bejelentést ismeretlen tettes ellen, mert Szijjártó Péter külügyminiszter még januárban arról beszélt az orosz állami RT tévének, hogy Soros György világosan kimondta, el akarja veszejteni a jelenlegi magyar kormányt és távozásra akarja őket bírni. 

Tényi bejelentésében azzal érvelt, hogy ha ez ennyire tudott, indítsanak ellene eljárást, de ha csak a levegőbe beszélnek a kormányhoz kötődő különféle szereplők (Tényi csatolta ifj. Lomnici Zoltán és a Nézőpont Intézet egyik elemzőjének véleményét), akkor ne játsszanak politikai színjátékot. 

Az ügyészség azonban elutasította a feljelentést, szerintük a "Tényi által idézett cikkek és a kormánypárti megszólalók sorosozásai az alkotmányos rend elleni szervezkedésre vonatkozóan nem tartalmaznak konkrét tényeket, adatokat, csupán egyes személyek véleményét tükrözik."

"Az ügyészség idézte a büntető törvénykönyvet is, miszerint alkotmányos rend elleni szervezkedést követ el az, aki olyan szervezetet hoz létre vagy vezet, amelynek célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa.

Hozzátették, hogy vélemény, politikai nézet önmagában, a konkrét tényállási elemek hiányában, nem alkalmasak állam elleni bűncselekmény megállapítására, és nem ütköztethető egyéb törvényi tényállásba sem"

- olvasható a cikkben.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
"...Soros György világosan kimondta, el akarja veszejteni a jelenlegi magyar kormányt és távozásra akarja őket bírni..."

Menjen akkor Moszkvába és intézze ezt el!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A feljelentés igazából csak akkor irányul Soros ellen ha igaz amit a fidesz állít. Ha viszont nem igaz, akkor az adott politikus hitelessége kérdőjeleződik meg. Tényi csak meg akarja tisztítani a politikát a folyamatos és alaptalan, de hatékony vádaskodásoktól.
laja70
Akkor most az ügyészek is Soros emberei az orbánisták szerint?!
Nessy
Ha jól értem, pártunk és kormányunk bárkit minden alap nélkül besározhat, tények nélkül megvádolhat, az nem probléma!
De ha rájuk szól valaki egy rossz szót, azt beperlik.
Na, jöhet a hozsanna!
quadrocopter
""Tényi által idézett cikkek és a kormánypárti megszólalók sorosozásai az alkotmányos rend elleni szervezkedésre vonatkozóan nem tartalmaznak konkrét tényeket, adatokat, csupán egyes személyek véleményét tükrözik."

Ne színezzük!
Sopasch! A rezsimnek! I
Ugyanis eddig azt pofázták, hogy Soros beavatkozik a belpolitikába és meg akarja buktatni ( hajrá! ) a rezsimet, most kiderül, ( hatóságilag!) hogy erre semmi bizonyték! Ergo: hazudik a tetves csorda!
Ördögvadász
Most õszintén. Létezik ezen a romlott glóbuszon valahol egy államügyész, aki ezzel a szörnyeteggel újat merne húzni? Volt már akinek a foga bele törött. Semmi esély.

Nem egy, sok, millió ok lenne rá. Beleértve a #Pizzagate, vagy az Antifat!
quadrocopter
@Ördögvadász: 1/ Magyarorszépgon nincs Wállamügyész"!
2/ Kinek "törött bele a foga" Sorosba?
3/ A hazugság nem más vélemény, hanem natúr hazugság!
F_Viktor
szijjarto mit nyilatkozott az oroszoknak?
"... Soros György világosan kimondta, el akarja veszejteni a jelenlegi magyar kormányt és távozásra akarja őket bírni. "

Nos, ha letezne fuggetlen magyar ugyeszseg, akkor ezt szamon lehetne kerni a kis ge@in, mert a mondata nem azt sugalja, hogy ez a ragalmazas csak a sajat velemenye lenne.
Ördögvadász
@F_Viktor: és rajtad? Elakadna a lélegzet.
De ne aggódj. Bízonyítanod nem kell. Semmit. Végül is demokráciában élsz! Vagy szenvedsz?
quadrocopter
@Ördögvadász: Na, kinek törött bele a foga Sorosba?
Érkezhet!
F_Viktor
@Ördögvadász: Mit, te barna orru?

"Soros vilagosan kimondta..."
Mikor? Mit? Kinek?
Ördögvadász
@quadrocopter: az alvilágban mások a játék szabályok barárom. Mások a játék szabályok!
Szókrakész
"Az ügyészség azonban elutasította a feljelentést, szerintük a "Tényi által idézett cikkek és a kormánypárti megszólalók sorosozásai az alkotmányos rend elleni szervezkedésre vonatkozóan nem tartalmaznak konkrét tényeket, adatokat, csupán egyes személyek véleményét tükrözik.""

Akkor milyen alapon, jog alapján hoznak döntéseket, ítélkeznek egy ország sorsáról, költik az ország, az adófizetők pénzét ezek az "egyes személyek"?!?!?!
Szókrakész
""Az ügyészség idézte a büntető törvénykönyvet is, miszerint alkotmányos rend elleni szervezkedést követ el az, aki olyan szervezetet hoz létre vagy vezet, amelynek célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa.
Hozzátették, hogy vélemény, politikai nézet önmagában, a konkrét tényállási elemek hiányában, nem alkalmasak állam elleni bűncselekmény megállapítására, és nem ütköztethető egyéb törvényi tényállásba sem"

Akkor mire a sok sorosozás?
Vagy ha volt, van bizonyíték a qrmány kezében, akkor miért nem tett bárki is feljelentést ellene?!?!?!

Akkor mire ez a két kapura játék?!?!?!
Ördögvadász
@Szókrakész: igen, a csehek kirugták már '96-ban a górét egyetémével együtt. Mért? Ha minden rendben volt???!
Yoda69
Ez is bizonyitja hogy orbanek a sorosozast csak a birkak megvezetesere hasznaljak. Sajna amig ennyi birka el az orszagban addig ezt siman jatszhatja a geci. Holott bizonyitottan o a hazaarulo, mivel nem perelte be Gyurcsanyt ragalmazasert.
Desischado
@Yoda69: Nálad a pont, Yoda. Ez az eset világosan jelzi, hogy ez is csak a híveknek meg a birkáknak szól. És az a tény, hogy orbán nem perelte be Gyurcsányt, - pedig biztosan nagyon szeretné, a nyakam rá! - nyilvánvalóan azért nem, mert itt csak rajtaveszthetne, és a végén, - minő borzalom!!! - mármint neki, - kiderülne, hogy Gyurcsány igazat beszél! Bár nekem efelől semmi kétségem. ahogy quadrocopter mondja, óriási sopasch! És nagyon örülök, hogy egyre többször!
justhpeter
Már oda jutottunk, hogy az egész kormány folyamatosan hazudik. Nincsenek kettős állapotok. Csak a natúr hazudozás. A nép meg mindenben és mindenkor hülye. Ez a fideSS-keresztény virtuális valóságának a lényege
quadrocopter
@Ördögvadász: Eddig csak melléugattál pöcsös!
Qrwa nagy hátrányotok, hogy egy kérdéssel is be lehet fogni benneteket!
Ez egyben igazolja a baromságaitokat is, az üres tartalmat, a hazugágot!
quadrocopter
@Ördögvadász: Itt a válasz, hogy miért nem tetszett Klausnak a párgai CEU:

"Egy, a prágai CEU-n tanító (liberális eszméket valló) szociológus szerint arról volt szó, hogy Klaus félt egy erős és független eszmei-gondolati intézménytől, és ugyancsak féltékenyek voltak rá a többi egyetem rektorai, akik az erős és gazdag versenytárstól tartottak."

Uganez a helyzet a Gecinél is, akinek sintén ellenére van a független, eszmei-gondolati intézmény!
r2d2
"...Soros György világosan kimondta, el akarja veszejteni a jelenlegi magyar kormányt és távozásra akarja őket bírni..."

Menjen akkor Moszkvába és intézze ezt el!
quadrocopter
@r2d2: Jól teszi Soros, egy hazug, önös érdekű, harácsoló patkányrezsimet el kell takarítani!
kukac50
Soros világosan kimondta a Magyar népet meg kell védeni a Fideszes uralom elnyomásától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.