Lecibálta egy lépcsőn, elvette a telefonját, fenyegette Halász Júliát az újbudai önkormányzat kabinetvezető-helyettese egy nyílt fideszes rendezvényen. Az újságíró feljelentést tett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a szarházi fidesz kleptokrata banda azt hiszi, hogy örökre kaptak felhatalmazást az ország vezetésére és kirablására. L*faszt lesz mindíg narancsuralom.
RonaGyuri
a rendőrség meg majd közli, hogy nem történt semmi! Majd még megbüntetik a nőt, mert ok nélkül riasztott!
Eladott Ország
Ez a szarházi fidesz kleptokrata banda azt hiszi, hogy örökre kaptak felhatalmazást az ország vezetésére és kirablására. L*faszt lesz mindíg narancsuralom.
bencemacska
Undorító, hogy ezek a taknyosok mit meg nem engednek maguknak.
Én biztos tökön rúgtam volna, nem adtam volna ingyen át a telefont!
bakegya
A beltenyészet működik-a fideSS NEMZETI NÉPPÁRTJA NEM IGÉNYLI A SZABAD SAJTÓ MUNKATÁRSAKNAK A JELENLÉTÉT SEM.megverik kifosztják,meglopják,de még meg is erőszakolták talán,ki tudja!SZABÓ LÁSZLÓ TERRORIZÁLTA A 444 MUNKATÁRSÁT MUNKA VÉGZÉS KÖZBEN!!!-ÉBRESZTŐ MAGYAR NÉP!!!
human
A kiérkező rendőrök az épület főbejáratánál kérdezték ki Halász Júliát, majd az épületben a szervezőket. "Azt állították, hogy nem tudták azonosítani a támadómat, és mivel a szervezők nem látnak szívesen, ezért nem jönnek velem vissza az épületbe, hogy esetleg együtt keressük meg."
Ezt is elsikálták, mint a kopaszok akcióját a Nemzeti (nem)Választási Irodában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.