„Nyomozást indít a Budapesti Rendőr-főkapitányság Halász Júlia, a 444.hu újságírójának feljelentése alapján. A riportert állítása szerint csütörtökön Szabó László kerületi fideszes kabinetfőnök-helyettes kirángatta egy nemzeti konzultációs rendezvényről, elvette a telefonját, és képeket törölt ki róla. A rendőrség információs rendszer vagy adat megsértése gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indít nyomozást. A Fidesz is feljelentést tett az újságíróval szemben rágalmazásért, azt, hogy ebben az ügyben indul-e eljárás, még nem tudni" - hangzott el az RTL Klub hétfő esti Híradójában.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lássuk mire jut a rendőrség. Szemtanú nem sok lesz. Azért kíváncsi lennék, hogy a hamistanúzást is bevállalnák-e a pártért.
human
@lusta: Lehet, hogy költői a kérdésed, ez esetben a többieknek írom. Azért szoktak ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni, mert ha konkrét személy ellen tennék a feljelentést és az nem állná meg a helyét, akkor rágalmazásért visszaperelhetnének. Így viszont a rendőrséghez van átpasszolva a felelősség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.