Döbbenetes részleteket hozott nyilvánosságra az ügyészség a május 4-én, Újlengyel külterületén talált holttest ügyéről. A feltételezett gyilkost elfogták. A megölt szigetszentmiklósi asszonyt korábban eltűnés miatt keresték.

A bűnügy gyanúsítottja, egy solymári férfi 2017. április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg későbbi áldozatával, egy szigetszentmiklósi nővel.

A férfi a kocsijával Újlengyel külterületére mentek, ahol kiszálltak az autóból, majd a férfi megütötte és késsel többször megszúrta az asszonyt.

A férfi a még élő nőt eltemette és sorsára hagyta. A nő nem élte túl a tortúrát.

A nőt korábban eltűnt személyként keresték. Holttestére 2017. május 4-én találtak rá.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói szinte órákon belül azonosították és elfogták azt a férfit, akit az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítanak.

A nyomozás kezdetén okkal lehet tartani attól, hogy a férfi szabadon védekezve tanúkkal összebeszélve, őket befolyásolva veszélyeztetné a nyomozás sikerét. Annak a veszélye is fennáll, hogy a bűncselekmény kimagasló tárgyi súlya folytán szabadlábon hagyva megszökne. Ezért a Pest Megyei Főügyészség indítványt tett arra, hogy a bíróság helyezze előzetesbe. – írja a Blikk.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fosőr mi a helyzet a beígért javulással, LE KELL MONDANOD HOZZÁ NEM ÉRTÉS MIATT!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Gonosz emberek mindig voltak és lesznek is.Mindegyik mögött nem állhat rendőr.
bakegya
@Eriksson: zseniális védőfaktorod van-mondjuk az is igaz a legmocskosabb bűncselekmények igen igen nagy hányada kurva nagy csöndben történik-meg aztán a sintér sanya is inkább csakkk őrző védő üzemben működik...ahol van...mert jól megvan ezzelo is az akinek sikerül itt túlélni-a többi meg nem számít!-
Eriksson
@bakegya: Ne akard azt mondani, hogy soha, sehol a világon nem történtek és nem is történnek bűncselekmények, csak "sintér sanya" védőszárnyai alatt. Ennyire nem lehetsz...
bakegya
@Eriksson: bizony nagyon sok történik és még mennyi fog,ha ezekre szavaz az ország-1IQ fele
X-ray
@bakegya: Ismerősöm őrző-védő cégnél dolgozott. Egy év alatt 5 alvállalkozó volt a munkáltatója. Most, amikor a személyi jövedelemadó bevallást készítette volna... nem jelentették be a NAV-hoz. Még jó, hogy a srác megőrizte a bérkartonokat, amiket havonta kapott, meg a felcímzett borítékokat, amiben a suskát kapta.
bakegya
@X-ray: jó könyvelővel is minden második forint kell a TÁLAINAK,ha önként nem adjuk,akkor az átutalási számlánkról azonnal inkasszál a vám -és adóhivatal.A szolgáltatók többsége ezért nem ad számlát-a piacokon ugyan ez a helyzet-költséget már alig képes a kisvállalkozó elszámolni-és akkor itt nincs korrupció.???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.