A maga módján bocsánatot kért Bayer Zsolt a civilek elleni kijelentései miatt.

„Bocsi, mindenkitől elnézést, aki rettenetesen megijedt az én borzasztó provokációimtól. (...) Mer' én hülye vagyok, ez a szomorú hírem van, engem tényleg lehet provokálni.”

- ezekkel a szavakkal kért a maga módján bocsánatot Bayer Zsolt, aki a Karc FM rádióban azt mondta: a parlamentben tüntető civileket a taknyukon és a vérükön kell kirángatni az épületből és ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. – írja az Index.

Az Echo tévé sajtóklubjában Bayer arról beszélt: visszahallgatta a rádiófelvételt, amelyen hosszú percekig arról beszélt, hogy a kormányoldalnak most nyugodtnak kell maradnia, nem hagyhatják magukat provokálni. A végére azonban annyira fölspannolta magát, hogy elmondta az ominózus kijelentéseket. Az őt feljelentő Széll Bernadettől viszont azt kérte: ne csak nála vegye észre az ilyen kijelentéseket, hanem a tüntetőtársainál is.

Bayer a Magyar Időkön megjelent publicisztikájában nem bocsánatot kér, csak felsorolja, szerinte milyen agresszív a másik oldal. Az elmúlt lassan egy hónap kormányellenes tüntetéseinek immáron szinte természetes velejárója lett nemcsak a verbális, hanem a lehető legigazibb erőszak, írja. Megtámadják a rendőröket, dobálják, provokálják őket, megtámadják a Fidesz-székházat, a Parlamentet, a Köztársasági Elnöki Hivatalt, engedély nélkül lezárják Budapest legforgalmasabb közlekedési csomópontjait.

Ellenzéki tüntetésen "Orbán geci, Áder nyeli" transzparenst mutatnak fel, sorolja tovább Bayer a cikkben. A Pesti Srácok újságírónőjét lekurvázzák, lökdösik, csikket akarnak elnyomni a „pofáján”. A 24.hu két „újságírója” (idézőjel Bayer Zsolttól) kiírja a Facebookra, hogy lámpavasra akarják húzni Ómolnár Miklóst és Bayer Zsoltot. „Úgyis megbaszlak!” – üzeni a választáson alulmaradt MSZP képviselője a győztes fideszesnek, aki történetesen egy 70 év körüli hölgy. A jobbikos Szilágyi György veréssel fenyegeti meg Dömötör Csaba államtitkárt a parlamentben és azt kiabálja neki, hogy „Gyere ki, úgy nyakon baszlak, hogy leszáll a fejed”.

Bayer szerint ilyenkor sem Szél Bernadett, sem a sajtó egyik fele nem lát okot a megszólalásra. Bayer szerint ha mondjuk az Egyesült Államokban mások behatolnának a parlamentbe és engedély nélkül, "békésnek álcázott erőszakkal" megakadályoznák a munkát, "akkor bizony jönne a takony és a vér". "Mert ezt csak itt lehet büntetlenül megcsinálni. S a legfontosabb: nekünk még az igazság sem szaladhat ki a szánkon felháborodásunkban, mert az félelmetes erőszak" – írja Bayer Zsolt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A hazai zsidóközösség megrótta az elfajzott társukat?
Esetleg a fiúja emelt kifogást?
quadrocopter
"Aki szelet vet, vihart arat!" A mocskos sunyi gazdád az a beteges ökör, akinek lételeme az állandó feszültséggerjesztés, az árokásás, a megosztás, a konok szembenállás mindennel, ami emberi, de csak addig, amíg elevenen meg nem nyúzzák és ki nem teszik a retkes bundáját száradni!
Clavigo
Májer Zsóóóti,,,,,,Neked nem kell bocsánatot kérni senkitől...Te csaK kimondod azt,,,,amit a Gazdaállatod ( egyenlőre ) még nem mer kimondani..Te csak ""rávilágítasz " a Zírdisznó igazi énjére...oszt jó napot...
desiro
Zsótti tudtuk, hogy nem vagy nómális!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.