A fenti összeget az automatikusan járó támogatáson felül kapják. Emlékszünk arra, amikor Semjén Zsolt azzal kriminalizált néhány, akkor még gyűlölt egyházat, hogy azok “bizniszegyházak”. Mint mondta, ezért vált szükségessé az új egyházi törvény, amelynél szégyenletesebbet, diszkriminatívabbat és a lelkiismereti szabadságot jobban sértőbbet nehéz lett volna megalkotni. A hatalom főkegyúri jogot gyakorolva osztogatta kedves egyházainak a bevett egyház címet, és fosztott meg másokat, visszamenőleges hatállyal, egyházi státuszuktól.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hülye kérdés, mire kaptak hát arra, hogy Orbán nevét zengjék! =))
RonaGyuri
hülye kérdés, mire kaptak hát arra, hogy Orbán nevét zengjék! =))
CsipkeRózsa
Kampánypénz.
Már csak a milliárdok hatnak? Azelőtt elég voltak a 10 -100 milliós összegek is.
Eladott Ország
"Ebben az országban Orbán Viktor kegyelméből (!) osztják az egyházi státuszt. A magyar kormány semmi mást nem akar, mint totális diktatúrát, teljes irányítást az életünk, a
gondolataink felett. A magyar kormány és az egyház semmi mást nem akar, mint egy
engedelmes, tanulatlan, kiszolgáltatott és kizsákmányolható társadalom kinevelését. Közös
erővel. Hogy a Lázárok, Orbánok, Matolcsyk, Rogánok és társaik kiépíthessenek egy új főúri
rendszert, ahol a vagyon és a hatalom generációról generációra öröklődik. Ahogy a
nincstelenség, az igénytelenség, a mindenbe beletörődő alázat is öröklődik. Igazat mondott Lázár, amikor az ezer évvel ezelőtti eszményekhez nyúlt vissza. Valóban ezt akarják. A modern, fejlődő, fogékony, versenyképes, kritikusan gondolkodó, bátor és szabad polgárok helyett ők szolgákat akarnak nevelni."
quadrocopter
Ezért sokat tettek az 1 házak, például átírták illiberálisra a Tíz parancsolatot, ( a hordatag Balog, Bayer és Fónagy féle zsidók kedvéért héberül is, nehogy összetévesszék népművészeti motívummal: עֲשֶׂרֶת הַדִּיבְרוֹת )

1) „Ne legyen más istened rajtam kívül!” ( Orbánról szól az első pont)
2) „Ne csinálj magadnak semmiféle istenszobrot azoknak a képmására, amik fenn az égben, lenn a földön, vagy a föld alatt a vízben vannak. Ne imádd és ne tiszteld azokat, mert én, az Úr, a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok! - Mondta Orbán, a Horthy szoborra utalva!
3) „Ne mondd ki hiába Istenednek, az Úrnak a nevét, mert nem hagyja az Úr büntetés nélkül, ha valaki hiába mondja ki a nevét!” Ez a parancsolat Isten nevének hiábavaló használata ellen van. És Orbánró, szól, Orbán és anyja emlegetésének tilalma!
4) „Emlékezzél meg a nyugalom napjáról, és szenteld meg azt! Hat napon át dolgozz, és végezd mindenféle munkádat! De a hetedik nap a te Istenednek, az Úrnak nyugalomnapja. Semmiféle munkát ne végezz azon,...na, ezt írta át Fideszre az 1 ház, magyarul munka nélkül is meg lehet élni, 47 ezer sem kell hozzá - ha fidesznyik vagy!
5) „Tiszteld apádat és anyádat, hogy hosszú ideig élhess azon a földön, amelyet Istened, az Úr ad neked!” Be kell helyettesteni Orbán nevét és a földúti juhászgyilkosságot!
6) „Ne ölj!” Ez a parancs az előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölést tiltja. A gondatlant nem tiltja és a nyugydíjasok állati sorban tartását sem!
7) „Ne paráználkodj!” Ez a parancsolat a házasságon kívüli szexuális kapcsolatot tiltja.
Ez a szakasz a Manninger féle "keresztényekre" vonatkozik, lásd még helikonportál.net Manninger viselt dolgairól szló tartalma, valamint Lézer-Luxus-Patkány Jénos külfoldi "hivatalos qrós" útjai - közpénzen!
8) „Ne lopj!” Ez a parancsolat tiltja bármi elvételét, ami nem az illető saját tulajdona, és amihez nem adott a tulajdonos engedélyt. Lásd MANYUP-pénz, haweri osztogatgás, Mészéros Lőrinc effektus, templom egere Orbán, úrizáló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.