Miközben Vajna Tímea jó dolgában aranyat eszik Cannes-ban, addig mások egy falat meleg ételért órákat állnak sorba. Szombaton délelőtt az Ételt az Életért Alapítvány 800 adag meleg ételt és élelmiszercsomagot osztott szét a Flórián tér melletti zöldterületen – számol be róla a Magyar Narancs. A sor a 11 órai kezdés után még egy órával is hatalmas volt, az élelmiszereket a helyi rászorulók között osztották szét. Magyar Krisztián fotóján látszik, hogy szinte nincs vége a sornak, annyian vannak.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Miközben éppen azon gondolkoztam, hogy hogyan készítsem el a mai vasárnapi akciós csirkeszárnyakat, rábukkantam erre a cikkre. (Nemcsak az olcsósága miatt szeretjük de az is sokat nyom a latba.)
El nem tudom képzelni, hogy odaálljak egy ilyen sorba pedig a jövőbeli kilátásokat tekintve esélyes, hogy rá fogok szorulni. 60 éven felül már csak annyi reményem maradt, hogy talán sikerül jövőre elzavarni a kifosztóinkat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.