Például a jogállamisághoz. A német kormány szerint meg kellene fontolni, hogy a kohéziós alapok megőrzését 2020 után a jogállamiság alapelveinek betartásához kössék. Először fordul elő, hogy ez a szóban már emlegetett politikai összefüggés írásban is megjelenik, ráadásul éppen az uniós büdzsé legnagyobb befizetőjétől - írja a Bruxinfo. Uniós források Új feltételekhez kötnék a németek az uniós támogatásokat 2017. május 30. 07:01 nyomtatás A német kormány szerint meg kellene fontolni, hogy a kohéziós alapok megőrzését 2020 után a jogállamiság alapelveinek betartásához kössék. Először fordul elő, hogy ez a szóban már emlegetett politikai összefüggés írásban is megjelenik, ráadásul éppen az uniós büdzsé legnagyobb befizetőjétől - írja a Bruxinfo. hirdetés Previous Next A kohéziós politika 2020 után történő fenntartása mellett száll síkra, de az eddigieknél több és szigorúbb feltételhez kötné a támogatások kifizetését a német kormány felzárkóztatási politika...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
2020 után a jogállamiság betartásához kötnék az uniós pénzek folyósítását. Vagyis, ha marad Orbán, akkor nem kapunk semmit! Ez az igazi tétje a 2018-as választásoknak. Orbán, vagy Európa?
Manhattan
2020 után a jogállamiság betartásához kötnék az uniós pénzek folyósítását. Vagyis, ha marad Orbán, akkor nem kapunk semmit! Ez az igazi tétje a 2018-as választásoknak. Orbán, vagy Európa?
Ördögvadász
Németország van az EU-ban, vagy fordítva?
simmering73
Kezdik elvarrni a szálakat. Már rég meg kellett volna tenni.
CsipkeRózsa
Ez egy jó ötlet, mennyivel nagyobb demokrácia lenne, az egyes országok szinte versenyeznének egymással.
Ördögvadász
Az EU ban a legnagyobb összegü támogatás (70 milliárd €), az agrár támogatás.
Meg lehet nézni, mennyi megy ebböl a német parasztoknak és fõképpen multiknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.