Bukarest, 2017. június 2., péntek (MTI) - Összesen 650 millió forintos támogatást kapnak a magyar kormánytól a gyimesi csángómagyarok egyházi és oktatási intézményei - jelentette be pénteken az erdélyi Gyimesbükkön Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@papa.49: Es en ilyen tipusu cikkek utan kapom a felhaborodott hsz-eket, hogy Gyurcsany idejeben nagyuzemben ment a lopas, korrupcio...
Sejtheted, hogy hova kivanom az ilyeneket, fokent azert, mert SOHA nem kapok egyetlen kezzelfoghato bizonyitekot sem, mint pl. 3000 milliard forint manyup-penz lenyulas, stb...
Akinek ez a lenyulas, meszaros lolo gazdagodasa nem szur szemet, az vak orbanhivo, de jobb, ha tudja: o lesz az elsok kozott, akiket orban meg a bunbandaja ejteni fog, ha szorul a hurok. Neki meg a sajat szavazoi kore se szent, oket is nagyivben leszarja. (Mondjuk, orban sejti, hogy ezek nem a legagyasabb emberek, inkabb az aluliskolazottak kozul kerulnek ki. Aki viszont ertelmisegi, es orbant elteti, az meg is kapta mar a Judaspenzt,...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
@karma1: gyüttment a gyarmaton!, megvolt a reggeli ima? a birka nem szól vissza...ooooh:)
Ördögvadász
Imádom a gyimeseket. A barátságos, egyszerü, gerinces embereivel, jéghided borvis forrásaival, fenyveseivel, kénes gödreivel. Bálványos, Gyílkos tó, a régi kõkerítés maradványai..., a régi szép idõk, a régi szép idõk!
papa.49
@karma1: Ez megint szavazat vásárlás semmi egyéb!!!
nusika
@papa.49: ..nálunk a kórházban 5 (őt) ezer ft is probléma!!!
papa.49
@nusika: Hát ez a gond pontosan ez a hazaáruló banda mindent megtesz, hogy mi itthon minél rosszabb körülmények között tengessük nyomorult életünket, miközben minden a határokon túl élő nációnak milliókat, milliárdokat osztogat!!!
De aki azt hiszi, hogy az eges emberek részesülnek abból a pénzből az is téved, az a pénz ugyanazt az utatjárja be mint a füstösflórinak adott 1.6 milliárd, nem a kisemberek, hanem a helyi helytartók kapják meg a suskát!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.