Áder János, a nemzet egységét megtestesítő államfő 80. születésnapja alkalmából tiszteletvacsorára vendégül látja Wittner Mária 56-os halálraítéltet, volt fideszes képviselőt. Ami kicsit furcsa azt tekintve, hogy Áder a beiktatásakor a kiegyezés koráról beszélt, arról, hogy a közbeszéd állapotán javítani kell. Deák Ferencet idézte, miszerint "Magyarországot nem uszító gondolatokkal nyugtalanítva, hanem köznapi, hasznos, jólétet gyarapító tettek sorával kell szeretni". Meg, hogy "eljutunk oda, hogy már csak vicsorogni tudunk egymásra. Nem kellene! Szeretném, ha mindezen elgondolkodnának. " Aztán olyat is, hogy egyet kéne értenünk abban, hogy "mindannyian a magyar nemzethez tartozunk. "

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a vén kurva bablevesnari még mindíg nem dobta fel a bakancsot??Meddig akar még élősködni a nyakunkon???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Wittner Halálraítélt Mariska és a színes szélesvásznú utcasarok.
Ludmilla
kár erre a vén kurvára időt szánni...fröccsös maca
CsipkeRózsa
Áder János meg szokta hívni díszebédre az "arra méltó" személyeket, amikor betöltik 80. születésnapjukat.

Azért annak idején Konrád Györgyöt nem köszöntötte fel, sőt Orbán sem, Balog sem, a Magyar Írószövetség sem.
nemkati
@CsipkeRózsa: Csak a Fidesz-KDNP-s 80 éveseket eteti meg a vacsorájával.
Ludmilla
a mi pénzünkön zabáltatja a vén cafkát
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/wittner%C3%A1der-1024x784.jpeg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/wittner%C3%A1der2.jpeg
Majd most megoldják Wittner Mária forradalmár elvtársai a sötétségben, hogy ha egy mód van rá, ne sikerüljön nekik. Mert akkor lehet belőlük ilyen eszelős, kiállhatatlan, fanatizálható,
feneketlen ostoba jövő nemzedéket nevelni, a munkaalapú átverés társadalmának legnagyobb dicsőségére. Attól, hogy nem alkotmányellenes valami, te bajszos gerinccsökevény, még lehet nyugodtan bűncselekmény szintű aljasság jobb sorsra érdemes gyerekek ezrei számára. Azért remélem a szájbatekert ünnepi vacsora finom volt, a fotó tanúsága szerint – látom – sikerült jól kinyalni a tányért. Szar ország az, ahol a lánctalpas náci­fasiszta eszmék terjesztőinek, a síkbutaságukat esetlen arroganciával palástolni próbáló 80 éves Wittner Máriáknak jár az ünnepi vacsora (máskor III/II­es ügynököknek járt az előléptetés), de ahol az ország jövője szempontjából megkerülhetetlen fiatalokba közönséges bajszos végrehajtók törlik bele a lábukat. Úgyhogy még egyszer remélem, minden falat jól esett és jó helyre ment! Az ilyen agresszív, kártékony Wittner Máriák elégedettsége nekünk minden pénzt és erőfeszítést megér. Áder Bajszos Jánosnak pedig még úgy is jut hely a történelem szemétdombján, hogy meglehetősen nagy a túljelentkezés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.