Császy Zsolt szerint eddig a bíróságon ő beszélt a párt helyett, de ideje lenne az MSZP-nek is megszólalnia végre az ügyben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na Botka, kiállsz mellette vagy benne hagyod a sz@rban?
Nem lepődnék meg a második variáción.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Na Botka, kiállsz mellette vagy benne hagyod a sz@rban?
Nem lepődnék meg a második variáción.
Eladott Ország
Gyöngyhimnusz (Hollósy Tóth Klára)
Most, hogy létem a túlpartra tart,
most érzem csak a veszteségemet,
köröttem a nem szűnő zűrzavart:
A mór megtette dolgát, a mór mehet!
Győr, 2013. január 3.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/vandalkodj.jpg
Nos, ha a Sukoró ­ügy főszereplői bűnöztek, akkor börtönben a helyük. De azért kérdezem én, hogy hol vannak az elmúlt nyolc év utáni elmúlt nyolc év néven nevezhető bűnözőinek ítéletei? Hogy a fenébe lehet az, hogy ebben a tetves illiberáliában még mindig csak ott tartunk, hogy Rogán lehet annak nevezni, ami, de Polt elsikálóelvtársat ez még egyetlen egyszer sem izgatta fel annyira, hogy a munkáját végezze és vádat emeljen? Hogy lehet, hogy Farkas Flórián még mindig szabadlábon kerüli a nyilvánosságot? Hogy lehet, hogy ha 1,2 milliárd forintot és mintegy 250 hektár körüli területet érintő simliskedésért – közel 10 év és rengeteg mismásolás után börtön jár ­, Farkas félanalfabéta köztörvényes Flórián 1,6 milliárdos sikkasztásáért bizalom és hátbaveregetés jár? Mennyire kell aljadéknak lenni ahhoz, hogy a nemzeti vagyon ellopásával és hatalommal való visszaéléssel hergeljék az agyhalállal küzdő híveiket, miközben Matolcsy 260 milliárd forintot fosztott meg a közpénz jellegétől, miközben a négyosztályos disznószerelő nevén van a fél ország,
miközben Rogán letelepedési kötvényenként árulja a hazát, miután a belvárosi közvagyont
elkártyázta, miközben a vizes világbajnokság már a tízszeresére drágult az istenverte, feneketlen étvágyuk miatt? Meddig lehet azt hányni az emberek arcába, hogy ha tudomásuk van bűncselekmény elkövetéséről, tegyenek feljelentést? Hova és kinek, seggfejek? Polt Péternél, aki azért legfőbb ügyész, hogy Orbán élete végéig hatalomban maradjon és soha ne kelljen elszámolnia azzal, hogy mennyi közpénzt magánosított a nemzeti érdekre és a szuverenitásra hivatkozva? Miért nem kell nekünk európai ügyészség, ha egyszer evidencia, hogy itt senki más nem lopott, csak Gyurcsány? Hát itt lenne a soha vissza nem térő alkalom, hogy bebizonyítsátok, Magyarországon tisztesség van és becsület, itt nincs az a vizsgálat, ami akár egyetlen büdös fillért ellopását bizonyíthatná.
Béla333
Még a katonaságnál is van valami olyan szabály, hogy ha a parancs törvénybe/erkölcsbe ütközik, akkor azt meg is tagadhatja a katona.
Itt sem tartott senki fegyvert az elítéltek fejéhez ezzel kényszerítve hogy megtegyék amit nem szerettek volna!
CsipkeRózsa
@Béla333: Tudod miért, mert semmi olyat nem tettek, amit nem lett volna szabad tenniük.
bencemacska
@namihami: ma, 15:21
Hát hogy képzeled!
Jogerősen el van tiltva a közügyektől - a börtönbüntetés mellett - nem hoz még egy szevazatot se!!!
Ez az MSZP mai vezetése!
Béla333
@CsipkeRózsa: 16.15
Persze, szabad volt megtenniük, most azért mehetnek a kaptárba!
Szerintem kár vitatni: jogerősen elítélték őket! Ha nem jogos a dolog szerintük, akkor ne vonuljanak be!
Eladott Ország
@namihami: www.origo.hu/itthon/20170329-imadja-a-millios-luxusutakat-a-szocialista-botka-laszlo.html
Botkát most lekötik a Zanzibár, többször is a Maldív-szigetek, egzotikus korallzátonyok a Vörös-tengeren történő milliós értékű külföldi egzotikus útjai és mélytengeri búvárkodásainak szervezése. Csak azt engedik meg mostanában neki, hogy például egy mátrai gombagyűjtésről szóló képeket tegyen ki. "Föl, föl, ti rabjai a földnek, Föl, föl, te éhes proletár! A győzelem napjai jönnek, Rabságodnak vége már. A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj velünk!"
Eladott Ország
@Béla333: "Ha nem jogos a dolog szerintük, akkor ne vonuljanak be!" Ez nem kívánság hangverseny, mert ha nem vonulnak be a kaptárba, akkor elfogatóparanccsal beviszik őket.
magyarbakancs
A politikai pártok egyben bűnszervezetek is?
Vagy közel vannak a tűzhöz és könnyen melegszenek a közösből?
Lesz ennek az országnak valaha normális politikai elitje,vagy mind arra törekszik,hogy 4 év alatt 40 évre valót lopjon?
Eladott Ország
@magyarbakancs: Hát ez jó kérdés. Már csak a nóta marad nekünk. "A föld fog sarkából kidőlni, Semmik vagyunk, s minden leszünk!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.