Oláh Lajos DK-s képviselő vesegörcse miatt nem vett részt a plakáttörvényről szóló szavazáson. Hadházy Ákos ezt nehezményezte, Vadai Ágnes megvédte párttársát.

Hadházy Ákos LMP-s politikus megkérdőjelezte Oláh betegségének valódiságát, Vadai Ágnes ezt nehezményezte az ATV Start című műsorában – írja a HVG.

Vadai azt is elárulta, hogy a DK elnöke is nagybetegen jelent meg a szavazáson, Gyurcsány Ferencnek ugyanis kétoldali tüdőgyulladása van. Oláh Lajosért mentő jött, és még hordágyon sem tudták volna a Parlamentbe vinni – mondta Vadai Ágnes.

A párt elnöke egy vírusos fertőzést kapott, és ebből alakult ki a súlyos tüdőgyulladás

- mondta a Blikknek Gréczy Zsolt, a DK szóvivője. – Otthon fekszik, senkinek sem nyilatkozik. Naponta orvos jár hozzá, antibiotikumos kezelést kap – tette hozzá Gréczy.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hadházy Ákosnak üzenem, hogy próbáljon egy vesegörccsel lábra állni, utazni, és órákat ülni egy helyben. érdekes élményben lenne része.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...szerintem az nem a tüdeje hanem a feje...kétoldala.
RonaGyuri
mit mondjak néhányat én is fel tudnék sorolni! =))
Manhattan
@Csizmás Kond: Te mindenkiről csak negatív véleményt tudsz írni? Ez valami fóbia! El tudom képzelni, te milyen lehetsz, hogy nézhetsz ki... )
Nessy
Hadházy Ákosnak üzenem, hogy próbáljon egy vesegörccsel lábra állni, utazni, és órákat ülni egy helyben. érdekes élményben lenne része.
36
Politikusnak sose higgy.

Ilyenkor meglepi szerűen meg kellene látogatni Fletót és vinni neki husi levest és kompótot. Biztosan örülne.:)
Nessy
@Manhattan: Lehet, hogy még nem került hasonló helyzetbe. Azért kiváncsi lennék, ha mondjuk vesegörcse, vagy kétoldali tüdőgyulladása lenne, és a doki fejfájás csillapítót adna neki, mit lépne?
1magyar
@Nessy: Nekem volt már vesegörcsöm, dadogtam, olyan fájdalmaim voltak.
Férfiaknak még keményebb.
Nessy
@1magyar: Ahogy mondod! Nem egy betegnél láttam. Mire a kő "megszületik", a kínok kínját állják ki, hiszen hosszabb és szükebb úton tudnak csak kijönni. Még a nőbetegek is azt mondták, inkább még egy gyerek szülés.
Donáld Tramp
Egyszer te is kipusztülsz végre... A MASZOPSOK mérgeznek, hogy ne nyomasd a fidesznyinyikes... megosztást..
Béla333
Mindenki megnyugodhatna és Oláh Lajos is tisztázhatná magát, ha lemondva a magánélet szentségéről bemutatná a vesegörcsről adott kórházi zárójelentést!
Ha tiszta az ügy, akkor 5 perc alatt lezárható!
Ha nem tiszta, akkor lehet majd ragozni, hogy ez magánügy, senkinek semmi köze hozzá, stb, stb!
Gyurcsány meg csak keresgesse azt a bizonyítékot amivel Orbánt rács mögé juttatja, mert már vagy 2 hónapja semmit sem mutatott, csak a duma megy!
silber13
@36: Ne erőlködj, Fletó jobban főz,mint némely okleveles háziasszony!
idppp
@36: Miért kellene meglepetésszerűen rátörni a beteg Gyurcsányra? Mi a baj vele? Ő betegen is példamutatóan teljesítette kötelességét, szavazott!
qxy
Lehet hogy tényleg meg betegedtek. de az is benne van a pakliba ,.- Mondj beteget és nem kell hazudoznod.Na meg szabin van aki megírná mit kell mondanod.
Van egy ország és rendeznek hazugság versenyt. Egy kikötésük van. Politikus és ügyvéd, nem nevezhet be. Miért is???
idppp
@Nessy: Semmi szükség arra, hogy a kínok kínját állják ki, "mire a kő megszületik"! Ez hála az égnek nem így működik! Reggel bemegy az Urológiára, zúzzák/ESWL, délután haza, ennyi!
A "kő megszületése" olyan, mintha a szomszéd harapófogóval kihúzná a fogunkat, marhaság!
Nessy
@idppp: Ha olyan, ami zúzható, és ha jó helyen van a kö. Nem újdonság, már a nyolcvanas években abban a kórházban is volt, ahol dolgoztam.
Igaz azokban az években nagyon komoly fejlesztések voltak az egészségügyben. Sok felszerelés, műszer abból az időszakból van még ma is. Sajnos!
karma1
@1magyar: Oszinten sajnalom. Pedig a vesevel vigyazni kell, mert egy vesegorcsbe bele is lehet halni. Remelem, azota semmi problemad ezzel?!...:o)
karma1
@silber13: De remelem nem tudogyulladassal... Nekem itt volt egy 38 eves fonokom, akit tudogyulladassal vittek korhazba, 3 honapig volt elet es halal kozott, tobbszor csapoltak, ugyhogy a tudogyuli nem vicc.
Hadhazynak meg legalabb ennyit tudnia kene, meg ha lo'doktor is, nem emberorvos...
Vagy azert lett politikus, mert meg az allatok is tiltakoztak a mukodese miatt?
Csizmás Kond
@Manhattan: ...vagyis képzelődsz...gondolom szívsz is...
Csizmás Kond
@Manhattan: ...abszolute semmi...magyarán, kutyába se veszlek...:)
magyarbakancs
Szerintem azon vitatkozni,hogy beteg ,vagy nem beteg,vesegörcse van ,vagy tüdőgyulladása az nem tartozik a nagy közönségre,se politikusra.
Ilitlenség és neveletlenség ezzel foglalkozni.
A fentnevezett politikusoknak gondolom elegük lehet a saját betegségeivel.
qxy
De tényleg. Ez lehet halálos is. ( Ha agyon verik)
1magyar
@karma1: Mindig képződik vesekövem, ultrahangos leleten van, de gondolom nem akkorák mint az volt. Kisebbek és kevésbé fájdalmasak, elmennek. Csak egyszer volt az az iszonyú fájdalmas.
karma1
@1magyar: En ugy hallottam egy vesekoves baratnomtol, hogy a kicsi is piszkosul tud fajni... Neked se kivanom, hogy legyen, talan el tudjak porlasztani? Talan ugy konnyebben tavozik?
Nagyon vigyazz vele, az nem gyerekjatek...:o((
1magyar
@karma1: A kicsik enyhébb vesefájdalommal járnak.Sok folyadékot kell inni.
Szókrakész
"Oláh Lajosért mentő jött, és még hordágyon sem tudták volna a Parlamentbe vinni "

Miért?
Nem fér be az ajtón?
nezelodo
@Nessy: A Lasztovicát kötötte egykor a pártfegyelem, kis híján koporsóban vitték gombot nyomogatni, akkor még meg is volt a fülkeforradalmi kétharmad. A Jenő meghalt, ugrott a négyes körzet, meg Tapolca fidesz uralma, azt mondják, nem is hiányolják nagyon, csak a fideszes számlagyárat a kisvállalkozók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.