Az Együtt összeszámolta, hogy 2010 óta Orbán Viktor és legszűkebb érdekköre, 12 ezer milliárdnyi forintot, közbeszerzést szereztek meg. Az ellopott közvagyon értéke, még nem is tartalmazza a korrupt földárveréseken megszerzett állami földek értékét, valamint a trafik-mutyiban ellopott pénzeket.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Termeszetesen ne feledkezzunk meg azokrol sem, akik jo kollaboranskent lelkesen megszavaztak es az orszagra szabaditottak a rablo hordat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@3dwhite: Hova vitte?Ezt mindenki tudja. Svájc, Kajmán szigetek,, Dubai , és a fene tudja hány olyan ország és bank van amelyik nem törődik a pénz eredetével. Itt aki nagyon pofára száll az pénztáros lölő, és a Rogán ragyás Tóni,mert ők még nem tudják hogy nekik egy kurva vasuk nincs. Ha borul a bili,mirei is megtudjuk a főgazemberek már árkon bokron túl lesznek. Marad a népnek pár stróman akit marcamgolhat a nép,de nem tudják kiszedni belőlük hól vannak a főkolomposok,mert hülyék lennének elmondani, hisz csak rá kell nézni Lölő értelmes képére.
karma1
@3dwhite: 21.23-ra: Termeszetesen offshore cegekbe, svajci bankokba, de mar szerintem inkabb Kinaba, Azetbajdzsanba...Kastelyokba fektette, es Romaniaban is van allitolag mar nehany kastelya. Nem veletlenul kapott Romania 50, Vajdasag 40 milliard forintot, fejlesztesekre, templomfelujitasra. mehszaroson keresztul az eszeki focicsapat stadiont kap, ujat...
karma1
@desiro: Ha idejonne, abban sem lenne koszonet, nem irt le meg EGY osszefuggo mondatot sem...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.